• Food & Drinks
 • Brood en Zoets

  Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.
  broodenzoets-amsersfoort-espressobar

  Fotobron: Brood en Zoets

  Stiekem wel een van mijn grote favorieten waar ik met regelmaat te vinden ben. Sanne en haar team hebben op het hoekje bij de Korte Gracht een mooi plekje gecreëerd waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen of een taartje eten. En geloof me, na één keer blijf je komen. Ik ga je later verklappen wat mijn zwakke plek is, maar eerst wil ik wat meer vertellen over Brood en Zoets.

  Je kan hier terecht voor een lekker bakje koffie met een taartje, maar ook een high-tea kan ik je echt aanraden! Je krijgt zo veel thee als je maar wilt en heerlijke sandwiches, scones, mini quiches en een hoop stukjes taart om te proberen. Krijg je het niet op? Geen probleem, je krijgt het mee naar huis en kunt daar nog lekker verder smullen.

  Ook heeft Brood en Zoets met de feestdagen vaak leuke acties. Wat ik vooral leuk vind, is dat je deze ook mee kunt nemen. Zo heb ik een tijdje geleden, volgens mij met Kerst,  allemaal kleine quiches en taartjes bestelt die ik dan lekker thuis met mijn visite op kon eten. Jammie!

  Naast een aantal ‘vaste’ taartjes, quiches en broodjes zijn er ook regelmatig nieuwe om uit te proberen en hebben ze elke maand een nieuwe koffie! Dit laten ze je allemaal weten via Twitter of Facebook. Nooit verkeerd om deze in de gaten te houden dus en je hebt meteen een goed excuus om weer even langs te gaan.

  Hemels is het eerste woord wat me te binnen schiet

  Maar nu over mijn zwakke plek….. dit zijn met stip de blondies van Brood en Zoets. ‘Hemels’  is het eerste woord wat me te binnen schiet als ik ze zou moeten beschrijven. Ik ben ook in mijn hele vriendenkring deze lekkernijen aan het uitdelen, omdat ik wil dat iedereen weet dat deze overheerlijke dingen er zijn! Nu zijn er waarschijnlijk heel wat mensen die niet weten wat blondies zijn. En weet je, dat ga ik ook lekker niet vertellen! Ik stel voor dat je ze zelf een keer gaat uitproberen en mij dan via Twitter laat weten wat je er van vond! Goed om te weten: ze hebben niet elke dag blondies bij Brood & Zoets, dus even bellen of ze er zijn kan handig zijn. Dat vinden ze echt niet erg, want ik hang bijna elke week met dezelfde vraag aan de lijn en ze bewaren elke keer een blondie voor mij!

  Als laatste nog een leuk nieuwtje: eigenaresse Sanne is bezig met het maken van een kookboek! Hoe gaaf is het dat je straks de heerlijke dingen van Brood & Zoets ook thuis kunt maken voor je gasten? Het kookboek wordt ergens aan het einde van het jaar verwacht (en niet vergeten nog wel af en toe bij Sanne langs te gaan dan, he?).

  Foto’s: Esther

  Brood en Zoets

  Mooierstraat 3
  Amersfoort
  www.broodenzoets.nl

  Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.

  About Esther

  Esther is een echte hotspot girl! Ze woont in het centrum van Amersfoort en gaat er graag op uit voor een koffietje, lunch of etentje. Naast lekker eten en drinken is ze dol op shoppen, series kijken, lezen en heeft ze een passie voor reizen. In het dagelijkse leven werkt ze als sociotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.

  Comments are closed.