• Lifestyle
 • Cadeautip voor de kerst: stoere sieraden voor de man!

  Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.
  15515804_1278578185548795_403084145_o

  Foto’s: Aards

  Soms is het zooo moeilijk om een mooi cadeau voor je lief te kopen! Je wilt origineel zijn, iets persoonlijks geven maar ook iets waar hij op dagelijkse basis plezier van kan beleven.
  Op straat zie je steeds vaker mannen met armbanden en prachtige mala-kettingen rondlopen. Ook een goede vriend van mij zag ik al eerder met een hele stoere, classy kralen-armband. Deze armband bleek van Mick Middelman te zijn, eigenaar van Amersfoorts sieraden- en accessoiremerk Aards. Jawel, uit Amersfoort, hometown!

  Als je Mick’s website bekijkt, wordt je direct al heel blij. ‘Laat zien wie je bent’, de ondertitel van de site. Aards richt zich met name op mannen die reislustig zijn, een breder perspectief hebben en belang hechten aan natuurlijke materialen. Down to earth en naar mijn idee mannen (maar ook vrouwen) die zich steeds meer bewust worden van zichzelf en de wereld.

  De collectie armbanden is zo divers in kleur, materiaal en tegelijkertijd heel basic en daardoor voor iedereen toegankelijk. Aards benadrukt dat elk persoon uniek is, juist daarom kan je ook een eigen armband creëren. Namen voor de sieraden als Flinke Rotsen, De Krachtpatser, maar ook Lokahi en Tathata. Het laatste betekent ‘Ja zeggen tegen het leven zoals het zich nu aandient’. De filosofie achter Aards is er één die echt inspireert, waardoor het sieraad voor mij meer betekenis krijgt.

  Oog voor schoonheid en duurzaamheid, that’s my style!

  Ik ben onder de indruk als Mick vertelt over de oorsprong van de kralen, stenen en tegenwoordig ook edelstenen als jaspis en tijgeroog. Deze komen van diverse plekken in de wereld als Nepal, India, maar ook dichterbij huis, uit Europa. Mick wil dat de handel eerlijk verloopt, zo min mogelijk belastend voor het milieu of de sociale omgeving. De armbanden worden ook gemaakt met kwalitatief goed en sterk materiaal. Oog voor schoonheid en duurzaamheid, that’s my style!

  De belangrijkste vraag: waar kan je die armbanden nu eigenlijk kopen? Wist je dat zijn sieraden niet alleen via de webshop besteld kunnen worden, maar ook verkrijgbaar zijn bij Reuring aan de Langestraat in Amersfoort, bij Deep in Soest en op het Veronica schip in Amsterdam?Je kunt Aards ook tegenkomen bij de leuke, intieme festivals in het land en ook daar is het mogelijk om je eigen persoonlijke armband te laten maken.

  Met eigen hashtag #aardsopreis en #versierdewereld verovert Aards Instagram met prachtige foto’s van de meest inspirerende plaatsen. Iedereen die een foto maakt van zijn armband met deze hashtag komt direct op Facebook en de website te staan, hoe leuk is dat! Ga echt even een kijkje nemen!

  Op 22 en 23 december kan je Mick aantreffen bij Reuring met Kerst en kan hij samen met jou een eigen armband maken die het meest past bij degene die je liefhebt (kan natuurlijk ook jezelf zijn, he?). Raad eens welk cadeau er bij mij onder de kerstboom ligt straks?

  Aards maakt de wereld een stukje mooier, dat is een ding wat zeker is! En dat vanuit Amersfoort, trots op zo’n jonge ondernemer die het echt goed begrijpt.

  Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.

  About Ida

  Ida is Cranio Sacraal therapeut in opleiding en Yin-Yoga docent. Ze heeft een eigen praktijk aan huis Huis onder de Zee. Haar interesses liggen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling in de breedste zin van het woord. Alles waar aandacht voor schoonheid is en wat met liefde gemaakt of bedacht wordt! Ida blogt het liefst over alles wat maar bijdraagt aan een leukere, bewuste wereld!

  Comments are closed.