• Lifestyle
 • Fijne werkplek: De binnentuin van De War

  Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , . Bookmark de permalink.

  Foto: de War

  Laatst zochten Jelena en ik een goede plek om te kunnen werken. Zo één waar je als zelfstandige niet wordt afgeleid door de vaatwasser, de rommel van je eigen huis en, in mijn geval, katten die graag ook wat aandacht willen.

  Jelena kwam met het idee om bij De Binnentuin te gaan zitten, een locatie op het terrein van DE WAR. Dit was, zo bleek achteraf, een uitstekend idee. Ik vond De Binnentuin echt een hele fijne, rustige plek om lekker aan het werk te gaan. 

  Het eerste wat mij opvalt wanneer ik De Binnentuin binnenloop is de oase van rust. De Binnentuin is ook echt een binnentuin, de locatie staat vol met planten, wat op mij echt een rustgevend effect heeft. Voordat je keihard aan het werk gaat is het zeker de moeite waard om eerst eens een rondje te lopen en te kijken naar alle soorten planten die er staan (of loop een rondje terwijl je geniet van een welverdiende pauze).

  Het eerste wat mij opvalt wanneer ik De Binnentuin binnenloop is de oase van rust.

  Daarnaast vond ik de mensen er erg vriendelijk en ze laten je gewoon ook in alle rust werken. Het was die ochtend mooi weer, dus Jelena en ik hebben lekker de hele ochtend in het buitengedeelte van De Binnentuin gewerkt. Het enige nadeel was dat er wat wind stond en dat met enige regelmaat wat blaadjes papier in de rondte vlogen.

  Misschien wel zo fijn om te weten: je kan er uiteraard ook een kopje koffie, thee of limonade kopen, met eventueel wat lekkers (je kan er niet pinnen, dus neem genoeg contant geld mee). Naast ons kopje koffie en thee kregen wij een karaf water met munt uit eigen tuin, lekker verfrissend! Niet geheel onbelangrijk voor de ZZPers: er is Wifi aanwezig en er zijn stopcontacten om je laptop aan op te laden.

  De Binnentuin organiseert regelmatig leuke events (bijvoorbeeld een vegetarische of vegan lunch). Volg de Facebook pagina van De Binnentuin om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, actuele openingstijden (deze week zijn ze bijvoorbeeld de hele week open) en events die er aan zitten te komen.

  De binnentuin is doordeweeks geopend van 10:00 tot 17:00. In de zomermaanden organiseren ze elke zondag van 12:00 tot 15:00 een vegetarische en vegan lunch. 

  Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , . Bookmark de permalink.

  About Sanne Steensma

  Sanne is een carrière switch aan het maken van docent Engels naar een toffe job in de online media. Ze runt al een tijdje haar eigen blog Sanne Schrijft Stukjes. Sanne houdt van het goede leven, fijne eetadresjes, heerlijke recepten en reizen. Voor Kus uit Amersfoort zal ze daarom onder andere leuke hotspots bezoeken en toffe workshops volgen!

  Comments are closed.