• Lifestyle
 • Gratis haal- en brengservice bij Broers Fietsreparateurs!!

  Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , . Bookmark de permalink.
  img_4843

  Bron: Broers Fietsreparateurs

  Je fiets laten repareren wordt steeds makkelijker met de gratis haal- en brengservice van Broers Fietsreparateurs! Deze toffe service moest ik natuurlijk even testen, want zeg nou zelf, je fiets naar de fietsenmaker brengen is soms toch echt een klus. Dat bewees zich ook weer bij mij. Ik heb sinds kort een tweedehands fiets waarbij de banden snel leegliepen. Duidelijk was dat er nieuwe binnenbanden moesten komen. Maar op de één of andere manier bleef deze klus een ondergeschoven kindje.

  Tot ik van de Broers een bericht kreeg over hun gratis haal- en brengservice. Nou leek het me altijd al tof om mijn fiets bij deze coole gasten te brengen, maar omdat ik te ver van de binnenstad woon, was dit voor mij geen optie. Tot nu! De gratis haal- en brengservice is voor iedereen in Amersfoort. Dus ook de nieuwbouw buitenwijken. Het aanvragen gaat heel makkelijk. Op de website van Broers Fietsreparateurs kun je via een snel in te vullen formulier een aanvraag doen om je fiets op te laten halen. Ophalen kan ‘s avonds tussen 18.00 en 21.00 uur. Ideaal voor de werkende mens! Wat ook ideaal is, is dat je fiets de volgende avond gerepareerd wordt teruggebracht.

  Nadat ik het formulier had ingevuld werd ik al vrij snel gebeld door Tamor met een bevestiging, een eerste prijsindicatie en ook een inschatting van wanneer ik de chauffeur kon verwachten. De chauffeur kwam die avond ook echt op tijd. Een super aardige medewerker waarbij ik meteen het gevoel kreeg dat mijn fiets in goede handen zou zijn.

  De Broers repareren niet zomaar zonder jou eerst gesproken te hebben

  De volgende dag werd ik nog een keer gebeld door de Broers met de “uitslag” van wat er aan mijn fiets mankeerde en de exacte prijs om dit te repareren. De Broers repareren niet zomaar zonder jou eerst gesproken te hebben. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

  Die avond kwam de chauffeur weer keurig op tijd! Afrekenen kon meteen via pin. Geen gedoe met kleingeld. Super blij parkeerde ik mijn fiets in de schuur. Een reparatie waar ik de deur niet voor uit was gegaan; echt geen omkijken naar dus!

  Ik kon weer lekker op pad met mijn fiets op perfect harde banden. Mijn fiets had daarnaast een extra check-up gekregen, dus hij reed als een zonnetje. De remmen waren wat strakker afgesteld en het fietsen voelde ook een stuk soepeler. De gratis haal- en brengservice haalt trouwens niet alleen je fiets thuis op. Als je fiets ergens anders kapot gaat, bijvoorbeeld op je werk of in de stad, dan kun je de Broers bellen. De chauffeur komt dan op afspraak langs om je fiets op te halen.

  Ik ben in ieder geval blij dat ik vanaf nu Broers Fietsreparateurs aan mijn adresboek kan toevoegen! De afstand tot de binnenstad is bij deze geen issue meer!

  Liefs, Jelena

  Broers Fietsreparateurs

  Oude Fabriekstraat 4

  Amersfoort

  Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , . Bookmark de permalink.

  About Jelena

  Jelena regelt als oprichter van dit blog de communicatie en organisatie. Ze werkt als freelance fotograaf en is mede-eigenaar van the Odd Bunch. Daarnaast heeft ze veel lol in het geven van workshops en biedt ze graag advies aan ondernemers op het gebied van social media.

  Comments are closed.