• Food & Drinks
 • Het thee pareltje in Hoogland: Delicious!

  Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

  Als je door je standaard thee assortiment heen bent, zin hebt in iets lekkers of je zoekt een leuk cadeautje dan moet je eens naar het Kraailandhof in Hoogland gaan. Hier zit namelijk Delicious! Echt een mega schattig zaakje waar je alleen al puur door nieuwsgierigheid naar binnen wordt getrokken.

  De thee keuze is werkelijk reuze! De wanden staan tot het plafond vol met allemaal zilveren blikken vol met thee. Voor elk seizoen, stemming of feestje wel een verschillend theetje. Wat dacht je van de Zomerzoen thee? Of de Pink Beauty thee? Alleen de namen zijn al leuk! Naast het enorme thee assortiment hebben ze tevens 14 soorten koffie. En als je een leuke mok of theepot wilt scoren dan ben je hier ook aan het goede adres. Het winkeltje staat vol met lekkernijen waar je u tegen zegt! Van overheerlijke bonbons, nougat, snoepgoed, schoenen van chocolade en macarons tot chocolade bananen likeur. Je komt hier echt ogen tekort.

  Voor leuke cadeautjes kan je hier dan zeker terecht. Er staan al heel veel mooie ingepakte pakketjes maar je kunt het ook samenstellen en dan pakken zij het mooi voor je in. Voor elke gelegenheid kun je hier wel wat vinden. Het theeboeket is heel populair!

  Bij Delicious Hoogland kan je trouwens niet alleen leuk shoppen maar je kunt er ook even lekker zitten en genieten van de overheerlijke zelfgemaakte lekkernijen van de spontane eigenaresse! In het knusse winkeltje staan een paar tafels en stoelen en buiten is een klein terras.

  De warme appeltaart was werkelijk verrukkelijk

  Natuurlijk ben ik dit even met een vriendinnetje gaan testen. We begonnen met een overheerlijke panini en hoewel we hierna al aardig vol zaten, konden we het toch niet laten om de beroemde appeltaart volgens grootmoeders recept te proeven. Ok, en een brownie dan.. (Ik had de detox thee net aangeschaft dus het mocht nog). De warme appeltaart was werkelijk verrukkelijk! De appeltjes waren perfect zacht, de smaak niet te zoet en niet te zuur en het deeg…. Perfect! En dan de brownie… pffff oeh lala dit is zeker mijn favoriet! Hij smelt gewoon op je tong. Dat kleine vierkante taartje is werkelijk te goddelijk voor woorden.

  Na een veel te machtig “ontbijt” rolden we uiteindelijk voldaan en blij naar huis. Hier gaan we zeker vaker heen!

  Tip! Bij Delicious kan je ook terecht voor een High Tea. Dit moet je alleen een week van te voren melden zodat ze het kunnen voorbereiden.

  Delicious

  Kraailandhof 21
  Hoogland

  Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

  About Marley

  Marley is onze beauty queen! Ze test voor haar blogs graag producten uit en houdt city wellness adressen in de gaten voor je. Ook een toffe workshop of lekker horeca adresje beschrijft ze met plezier. In het dagelijkse leven werkt ze al vele jaren in de autobranche. Hiernaast heeft ze een passie voor creatieve dingen. Als echte duizendpoot kan ze bijna alles maken op het gebied van decoraties.

  Comments are closed.