• Food & Drinks
 • Livingstone, een relaxte koffie spot!

  Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.
  Fotografie: Esther

  Fotografie: Esther

  Een grote aanwinst voor Amersfoort op een kleine locatie: Livingstone Coffee. Het is alweer een tijd geleden dat Raymond zijn deuren heeft geopend (Maart 2015 om precies te zijn) en nog steeds was ik er niet geweest. Shame on me! Maar goed, voordat ik laatst op reis ging ben ik er even gaan zitten voor een lekker bakje koffie. Ik heb, om mijn lange wegblijven goed te maken, wat reclame gemaakt in New York op ons Instagram account!

  Livingstone is gevestigd in een oud pand op de Groenmarkt. Een leuke plek waar je even kunt uitrusten tijdens het winkelen of gewoon gezellig met vrienden kunt meeten voor een ontspannen bakje koffie. Inmiddels ben ik een paar keer bij Livingstone geweest. En elke keer word ik weer blij van de gezellige inrichting. Vooral boven kun je neerploffen in de lekkere zithoek, of je kunt je laptop meenemen en bezig gaan met je werk of studie.

  Koffie kun je er krijgen op alle manieren die je maar wilt…

  Maar we komen natuurlijk voor de koffie… En ik kan je vertellen, die is lekker! Niet voor niets is Livingstone nummer 11 van de AD koffietest. En koffie kun je er krijgen op alle manieren die je maar wilt, van een lekker sterke espresso tot een cappuccino enzovoort.
  Voor de kleine trek kun je ook terecht bij Livingstone. Ze hebben verschillende soorten tosti’s en taart. Naast hun eigen taarten hebben ze ook lekkernijen van mijn favoriet: Jillicious Goods! En ook de mensen die niet van koffie houden kunnen hier een lekker kopje thee, sapjes en bijzondere frisdranken krijgen.

  Een leuk weetje: de lekkere koffie die je bij Livingstone kunt krijgen, kun je ook drinken bij Caffènation in Amsterdam. Dit is de super gezellige koffiespot van Bert. Ook hier kun je relaxt genieten van je koffie en wat lekkers. Een leuke plek om heen te gaan als je een dagje of weekend in Amsterdam bent!

  Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

  About Esther

  Esther is een echte hotspot girl! Ze woont in het centrum van Amersfoort en gaat er graag op uit voor een koffietje, lunch of etentje. Naast lekker eten en drinken is ze dol op shoppen, series kijken, lezen en heeft ze een passie voor reizen. In het dagelijkse leven werkt ze als sociotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.

  Comments are closed.