• Bewust Leven
 • May all your dreams come true

  Dit bericht is gepost in Bewust Leven and tagged , , , . Bookmark de permalink.
  Fotobron: Dreamworldproductions

  Foto’s: Dreamwordsproductions

  Reizend vanuit Amersfoort over de hele wereld, als purser bij de KLM, voel ik inspiratie op elke hoek. Fototoestel, pen en papier, de vaste items voor in mijn koffer. Toch hoef je niet altijd je koffer te pakken om op reis te gaan. Door je dromen te volgen kom je ook een eind.

  “Dreams are your best guide to the future…” stond ooit geschreven in een gelukskoekje en dat was precies de inspiratie die ik nodig had, om een naam en slogan voor mijn site te bedenken.

  Ik neem je graag een stukje mee op reis, in één van mijn dromen.

  Jaren geleden vloog ik naar Zuid-Afrika. In de 48-uurs stop die we daar hadden wilde ik graag iets doen voor een voedingsproject voor straatkinderen. Het is moeilijk om te omschrijven wat er door mij heen ging toen ik 750 straatkinderen een appel, een eitje en een sneetje brood gaf.

  Toen ik weer terug naar huis vloog, zei mijn gevoel dat ik hier iets mee moest doen. Door het vliegen, zie ik veel armoede en ellende. Ik dacht, als ik mij nou voor één project helemaal ga inzetten. Ik ben zelf moeder van drie kinderen en weet hoe belangrijk een goede basis is. Hoe kunnen deze kinderen dromen, als een fatsoenlijke maaltijd per dag ontbreekt?

  Follow your dreams

  Vanaf dat moment begon het dromen en na een tijd werden mijn dromen concreter. Ik geloof echt dat als je de wereld een stukje mooier wilt maken, je zelf ergens moet beginnen. En zo werd ‘Dreamwordsproductions’ geboren: pure fotografie van over de hele wereld vertaald in exclusieve wenskaarten, boekenleggers, little dreamcards en meer creaties. Grenzeloze creativiteit, van fotografie tot ontwerp, alles doe ik zelf. De creaties worden altijd mooi ingepakt met het bekende lintje èn bedeltje met de tekst; ”Follow your Dreams…”

  Vorig jaar kwam een gedeelte van mijn droom uit! Ik vloog eindelijk weer terug naar Zuid-Afrika en overhandigde daar de donatie (de opbrengst van alle verkochte creaties) van Dreamwordsproductions aan het weeshuis The Village of Joy. Dat was een speciaal en emotioneel moment. Door de donatie persoonlijk te geven weet ik zeker dat het geld goed terecht komt! Net voor het einde van 2015 ontving ik bericht dat de gehele schoolbus gerenoveerd kon worden dankzij deze donatie! Zo mooi om concreet resultaat te zien.

  Achter de schermen werk ik hard aan een nieuwe website en gaan er dit jaar weer nieuwe inspiraties de lucht in. Ik hoop andere mensen te kunnen inspireren om ook hun dromen te blijven volgen. Een nieuwe jaar staat te wachten, ga ervoor, blijf dromen!

  Nieuwsgierig geworden naar de exclusieve kaarten en andere creaties van Dreamwordsproductions? Iedere vorm van support is van harte welkom!

  Van elke verkochte creatie gaat een gedeelte naar het weeshuis in Zuid-Afrika.

  “Simply because they have a Dream 2…”

  Volg Amanda ook op Facebook om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen!

  Dit bericht is gepost in Bewust Leven and tagged , , , . Bookmark de permalink.

  About Amanda

  Amanda vliegt al 18 jaar de wereld rond als purser bij de KLM. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen. Daarnaast heeft ze een mooi project Dreamwordsproductions. Pure fotografie van over de hele wereld in exclusieve kaarten, boekenleggers en meer creaties. De opbrengst gaat naar een weeshuis in Zuid-Afrika. Haar grootste passies zijn reizen, schrijven, fotograferen en hardlopen.

  Comments are closed.