• Lifestyle
 • Nu ook in Amersfoort: Søstrene Grene!

  Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

  Foto’s: Esther

  Na weken langs afgeplakte ramen lopen, was het gisteren zo ver:  Søstrene Grene opende haar deuren ook in Amersfoort! En oeh, wat zijn wij hier blij mee!! Eindelijk is deze super hippe lifestyle winkel in onze mooie stad neergestreken.

  Ik stond al vroeg in de winkel en mocht een goodiebag in ontvangst nemen van de enthousiaste shopmanager Herma. Hierna kon ik mezelf niet meer inhouden en móest ik een rondje door de winkel lopen, alles aanraken en mezelf erg beheersen om niet alles mee naar huis te nemen. Want, oehlalala, wat hebben ze allemaal leuke spullen! Van mooie aardewerk servies, mooie comfy stoelen (die al vrijwel meteen uitverkocht waren) tot knutselspullen. Maar ook voor thee en kruiden kun je terecht bij Søstrene Grene.

  Wist je trouwens dat bijna alles bij Søstrene Grene van eigen merk is?

  Ook heel handig zijn alle inpak spulletjes: zo kun je cadeautje voor je vrienden, familie en collega’s nog leuker inpakken en is dat al een cadeautje op zich! En ook de knutselaars kunnen hier helemaal los; er is een groot assortiment aan knutselspullen. Van kwasten en penselen tot sandy clay.

  Wist je trouwens dat bijna alles bij Søstrene Grene van eigen merk is? Je hebt dus ook nog eens iets unieks in handen. Het assortiment wisselt veel; je kunt elke week dus weer opnieuw gaan shoppen bij Søstrene Grene. Daarnaast hecht Søstrene Grene ook veel waarde aan goede kwaliteit, prijs, arbeidsomstandigheden en productveiligheid. Je hebt dus altijd een goede deal in handen!

  Zeker een keer een kijkje gaan nemen dus, see you there!

  Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

  About Esther

  Esther is een echte hotspot girl! Ze woont in het centrum van Amersfoort en gaat er graag op uit voor een koffietje, lunch of etentje. Naast lekker eten en drinken is ze dol op shoppen, series kijken, lezen en heeft ze een passie voor reizen. In het dagelijkse leven werkt ze als sociotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.

  Comments are closed.