• Beauty
 • Salon De Nieuwe Stad

  Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.
  _MGL8503-HR

  Fotografie: Ruud Wagener

  Het is weer tijd voor een kappersbeurt! De piekerige punten mogen weer worden bijgeknipt en die paar beginnende ellendige grijze haren moeten gauw verborgen worden. Jelena en ik  gaan Salon de Nieuwe Stad uitproberen. Salon de Nieuwe Stad is gevestigd in De Nieuw Stad in Amersfoort en wordt gerund door studenten van MBO Amersfoort onder leiding van professionele instructeurs.

  In de salon heb je een kapsalon, schoonheidssalon en een nagelstudio plus make-up studio in één! Je kunt er dus voor kiezen om tijdens het intrekken van je nieuwe haarkleur lekker je nageltjes te laten doen. Ook zijn er verschillende arrangementen beschikbaar met een lunch of high tea. Voor de prijs hoef je het overigens niet te laten bij Salon de Nieuwe Stad want die zijn echt mega aantrekkelijk! Zo aantrekkelijk dat je het liefst alles zou willen uitproberen.

  De salon is modern en mooi ingericht. Je ziet zelfs nog een paar accenten terugkomen van de voormalige oude fabriek. Het ontvangst is zeer vriendelijk en warm. Je kunt zonder afspraak binnen lopen maar omdat het op zaterdag nogal druk is hebben we ’s ochtends alvast gebeld voor een afspraak.

  Met de student kapster en de instructrice bespreken we wat onze wensen zijn en krijgen we goede adviezen. Jelena kiest voor een mooie egale kleur en ik voor puntjes knippen en kleuren met high lights. Als extraatje nemen we een heerlijke Kerasilk treatment. De student kapsters zijn uiterst gedreven en zeer professioneel. De instructrice loopt regelmatig langs en houdt alles piekfijn in de gaten. Bij mij worden de high lights uiterst vakkundig gezet. Mijn complimenten!

  Het resultaat mag er zijn!

  Na het uitspoelen krijgen we nog de overheerlijke Kerasilk treatment met massage. Even lekker genieten. Als we met de uitgespoelde kleuring en relaxed terug lopen naar de stoel worden onze haren geföhnd en in model gebracht. Tadaaaa! Het resultaat mag er zijn! Schitterende kleuren en perfect geknipt. De coupe wordt tenslotte nogmaals gecheckt door de instructrice. Jel en ik zijn happy! Voordat we de salon willen verlaten krijgen we nog even een rondleiding door de gehele salon. We nemen eerst een kijkje bij de schoonheidssalon en lopen langs de nagel- en make-upstudio.

  In de schoonheidssalon heb je zelfs een duo cabine waar je bijvoorbeeld gezellig met een vriendin of je mams tegelijkertijd  kunt genieten van een schoonheidsbehandeling. Wat dacht  je van een zuiverende gezichtsbehandeling of een Babor pakking van vulkanische modder om maar even twee voorbeelden te noemen. Even heerlijk een girly’s day out! Bij de nagel- en make-upstudio kan je je mooi laten opmaken of je nagels laten doen. Ook kun je zelfs een kinderfeestje of een bedrijfs- en vriendenworkshop houden. Hoe leuk is dat!

  Helemaal blij en onder de indruk verlaten we uiteindelijk de salon. Een echte aanrader!

  Salon de Nieuwe Stad

  Fabriekstraat 1
  Amersfoort
  www.salondenieuwestad.nl

  Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.

  About Marley

  Marley is onze beauty queen! Ze test voor haar blogs graag producten uit en houdt city wellness adressen in de gaten voor je. Ook een toffe workshop of lekker horeca adresje beschrijft ze met plezier. In het dagelijkse leven werkt ze al vele jaren in de autobranche. Hiernaast heeft ze een passie voor creatieve dingen. Als echte duizendpoot kan ze bijna alles maken op het gebied van decoraties.

  Comments are closed.