• Fashion
 • StyleNotes, dè kledingwinkel in Schothorst

  Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , , . Bookmark de permalink.
  img_4909

  Fotografie: Amanda

  Van Europa tot New York, overal in de wereld shop ik graag. Hoe heerlijk om, als ik eenmaal thuis ben in mijn eigen wijk, een leuke kledingwinkel om de hoek te hebben gevonden: StyleNotes in Schothorst!

  Dames- en heren kleding & accessoires, verpakt in een mooi gestylde winkel met Rebekka de Vries als drijvende kracht, achter dit concept. Als dochter van een echte ondernemersfamilie, maakte ze haar droom waar om naast de webshop ook een eigen winkel te openen.

  “De klanten moeten met een goed gevoel de winkel uitgaan”

  Want juist die persoonlijke aanpak is wat Rebekka zo aanspreekt, “De klanten moeten met een goed gevoel de winkel uit gaan” dat is waar het om gaat, vertelt een enthousiaste Rebekka.

  Alles doet zij zelf. Door haar studie en ervaring in de stylingsbranche èn een lieve moeder die zo nu en dan meehelpt in de winkel, heeft Rebekka een winkel geopend waar je niet zomaar aan voorbij loopt. Deze winkel is een aanwinst voor de wijk Schothorst èn voor mijn kledingkast. Als je even boodschappen in het winkelcentrum doet, is het voor mij in ieder geval een goed excuus om iets later thuis te komen.

  Met een steeds wisselende collectie speelt StyleNotes in op de behoefte van haar klanten. Persoonlijk weet ik dat ze daar goed in slaagt. De prijs en kwaliteit is in verhouding, kleding die betaalbaar is. Bijzonder is, dat de maten variëren van 34 tot en met maat 48! Rebekka verkoopt o.a. een mooi Deens merk, die ook bij mijn eigen puber zoontjes niet onopgemerkt aan de hanger bleef hangen.

  Bij StyleNotes vind je ook leuke accessoires als cadeautje, of als een finishing touch bij een nieuwe outfit, van tassen tot sieraden en schoenen. Ook voor de man dus eigenlijk ideaal, alles verkrijgbaar in één winkel! En als het wat langer duurt, staat de uitnodigende houten tafel in het midden van de winkel klaar om plaats te nemen. Rebekka neemt de tijd en is altijd in de weer om iets te kunnen betekenen voor de klant. Tussendoor werkt ze aan haar website, die zij inclusief eigen fotografie ook zelf up to date houdt.

  Op dit moment hangen er mooie herfsttinten op houten hangertjes in de winkel. Lange warme vesten, maar ook t-shirts met leuke opdrukken hebben al snel mijn aandacht. Trots loop ik met mijn nieuwe t-shirt de winkel uit, de glinsterende zwarte letters vormen samen het woord “Dreamer.” StyleNotes weet blijkbaar ècht wat bij mij past……!

  Liefs, Amanda

  Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , , . Bookmark de permalink.

  About Amanda

  Amanda vliegt al 18 jaar de wereld rond als purser bij de KLM. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen. Daarnaast heeft ze een mooi project Dreamwordsproductions. Pure fotografie van over de hele wereld in exclusieve kaarten, boekenleggers en meer creaties. De opbrengst gaat naar een weeshuis in Zuid-Afrika. Haar grootste passies zijn reizen, schrijven, fotograferen en hardlopen.

  Comments are closed.