• Lifestyle
 • Welcome to the A-Dance Family!

  Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , . Bookmark de permalink.
  flyer

  Fotobron: A-Dance

  Vorige week zondag was het zo ver: de officiële opening van de nieuwe locatie van A-Dance. Sinds 28 september 2016 is A-Dance gevestigd op de Astronout 12 in Amersfoort.

  Voor de mensen die A-Dance nog niet kennen: het is 15 jaar geleden opgericht door Adam Woods, waarbij compagnon Marit van Beek in 2004 instapte. A-Dance is ontstaan doordat Adam met groepjes vrienden ging optreden voor een streetdance demonstratie. Het aanbod van A-Dance richtte zich vooral op streetdance, showdance en Wushu.  Al snel groeide A-Dance uit tot een begrip in Amersfoort. Door de jaren heen zijn er steeds meer verschillende  lessen en docenten bijgekomen die hun passie en specialisatie delen.

  Maar ook buiten Amersfoort is A-Dance bekend! Zo zijn de selectieteams ‘Unbreakable’ en ‘The Dreamteam’ al in de show Holland Got Talent verschenen en hebben die eerstgenoemde het zelfs geschopt tot de finale en ook de ‘Wildcats’ zijn te zien geweest in de show Everybody Dance Now. En ook de docenten zijn niet mis. Zo heeft Melanie, die jazzdance les geeft, in 2015 mee gedaan aan So You Think You Can Dance. Hier zat zij bij de beste 8.

  Naast dansen richt A-Dance zich ook steeds meer op martial arts. En ook hier is A-Dance niet alleen in Amersfoort bekend, maar door diverse EK’s en WK’s weten zij zich te profileren in binnen- en buitenland. Naast Kung Fu Wushu is er ook bokszak training, self-defence en bootcamp.

  A-dance is een familie!

  Ik heb zelf ook een aantal jaar bij A-Dance gedanst en ik vond het er altijd geweldig. Nu ik ging kijken bij de nieuwe locatie is het weer helemaal gaan kriebelen: ik wil weer dansen! Onder andere met crowdfunding hebben ze het voor elkaar gekregen om de locatie te maken zoals die nu is. Voor de mensen die nog nooit eerder bij A-Dance geweest zijn: de vorige locatie was een oude loods die ze samen met een gymvereniging deelden. Een mooie en fijne locatie, maar ik kan mij nog herinneren dat het er in de winter ijskoud was! Met dansen warmde je wel op, maar toch……A-Dance heeft nu een locatie met 7 mooie dansstudio’s. Hier heb je naast het sporten ook nog de ruimte om een drankje te doen aan de bar of om neer te ploffen op een van de banken.

  Ik vond het onwijs leuk om na een lange tijd weer binnen te stappen en zoveel mensen nog te kennen en me zo welkom te voelen. Zoals Adam het tijdens zijn openingsspeech mooi verwoordde: A-Dance is een familie. En zo voelde het voor mij na drie jaar niet geweest te zijn ook. A-Dance wil de komende jaren een overweldigende plek bieden voor alle leden met een breed aanbod in sportlessen voor jong en oud. Gewoon lekker je ding doen, plezier hebben en alles uit jezelf halen met elkaar staat voorop. Sport verbindt en zij willen een plek bieden waar iedereen zich op zijn gemak voelt: Welcome to the A-Dance Family!

  Ja, A-Dance is er eentje om in de gaten te houden. Ik denk dat jullie mij daar binnenkort ook weer tegen komen….!

  Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , . Bookmark de permalink.

  About Esther

  Esther is een echte hotspot girl! Ze woont in het centrum van Amersfoort en gaat er graag op uit voor een koffietje, lunch of etentje. Naast lekker eten en drinken is ze dol op shoppen, series kijken, lezen en heeft ze een passie voor reizen. In het dagelijkse leven werkt ze als sociotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.

  Comments are closed.