Food & Drinks

ABF 2016, een geslaagd weekend!

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , . Bookmark de permalink.
Grote dank voor de foto's aan: XVerweij Foto’s

Grote dank voor de foto’s aan: XVerweij Fotografie

Voor het weekend schreef ik al wat over het Amersfoorts Bockbier festival in het Krankeledenplantsoen. Ik ben er uiteindelijk twee van de drie dagen geweest. We hadden ook echt geluk dat het nog best mooi weer was, en door alle tenten was de regenbui op zondag ook niet erg…

De Tikibock van Rock City Beers en de Roden Toren van Brouwerij de Leckere waren mijn favorieten! Welke waren die van jullie?

Op naar volgend jaar!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het vorig jaar echt wel iets te druk vond. Ik ben toen ook niet heel lang gebleven. Dit jaar vond ik dat echt minder; het scheelde ook onwijs dat ze achter de Onze Lieve Vrouwentoren een tent neergezet hadden!

Ook vond ik het eten echt heerlijk, vooral het broodje pulled pork van Hete Kolen. Wel wat lastig eten, maar ach… het is een festival! En natuurlijk heb ik een redvelvet cake van Jillicious Goods gehaald! Die verkochten ze bij Livingstone Coffee.

Al met al vond ik het een erg geslaagd weekend. Op naar volgend jaar!
Ik ben ook heel benieuwd naar jullie ervaringen! Vonden jullie het ook minder druk? En wat vonden jullie van al het eten wat er was?

Dit blog is in samenwerking ontstaan met het Amersfoorts Bockbier festival. Dit verandert echter niks aan mijn mening. Ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben!

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , . Bookmark de permalink.

About Esther

Esther is een echte hotspot girl! Ze woont in het centrum van Amersfoort en gaat er graag op uit voor een koffietje, lunch of etentje. Naast lekker eten en drinken is ze dol op shoppen, series kijken, lezen en heeft ze een passie voor reizen. In het dagelijkse leven werkt ze als sociotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.

Comments are closed.