Word sponsor!

Sponsoring

Wil je dat wij je product of dienst onder de aandacht brengen, dan kan dit middels een advertorial of sponsoring.

Als sponsor van Kus uit Amersfoort kun je kiezen uit de volgende mediapakketten: Een Kus, een Extra Kus of een Hele Dikke Pakkerd! Mocht je andere wensen hebben, dan bieden wij ook een Kus op Maat aan.

Neem voor meer informatie contact op met info@kusuitamersfoort.nl.

Voor onze lezers is het belangrijk te weten dat wij alleen promotie maken over producten of diensten waar wij achter staan. Wij zullen bij gesponsorde artikelen aangeven dat dit een advertorial betreft. Dankzij de sponsorships kunnen wij doorgaan met al het leuks dat Kus uit Amersfoort te bieden heeft en hebben we ook meer middelen tot onze beschikking om voor jou op pad te gaan. 

Voor bedrijven die een advertorial willen is het belangrijk te weten dat onze schrijfkunsten en de exposure uiteraard te huur zijn, maar onze mening niet. Mocht je een blog willen hebben over je product of dienst en wij komen, na het getest te hebben, tot de conclusie dat we er niet achter staan, dan zullen we geen samenwerking aangaan.

Donaties

Om de kwaliteit van dit blog platform hoog te houden is veel tijd en aandacht nodig. Om te helpen deze kwaliteit te waarborgen, zijn donaties altijd welkom. Wij beloven dat we dit geld nuttig zullen gebruiken ten behoeve van ons platform en niet voor wijn of schoenen. Vooruit, één wijntje dan, maar daar blijft het bij.

Comments are closed.