Food & Drinks

Amersfoorts Bockbier Festival, be there!

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , . Bookmark de permalink.
img-20161007-wa0011

Foto’s: Esther

Komend weekend is het alweer tijd voor de vierde editie van het Amersfoorts Bockbier Festival! De afgelopen dagen zie ik mensen hard aan de slag om het Krankeledenplantsoen naast de Onze Lieve Vrouwentoren om te toveren tot sfeervolle biertuin.

Nu bekend is geworden dat het Bockbier festival in Utrecht dit jaar niet door gaat, nog een extra reden om dat in Amersfoort te gaan verkennen!

Een weekend lang meer dan 40 verschillende bockbieren, live muziek en lekker eten van Alberts eten&drinken, Hete Kolen, Charlie’s Burger033 en de Gouwegijt. Mocht je iemand mee willen slepen die niet zo van bier houdt, dan kan die terecht bij Wijnhuis Alexander. Geen bier drinken is dus geen excuus om niet te gaan!

Mocht je ook nog even een cafeïne shot nodig hebben, dan kun je terecht bij Livingstone coffee (hierover komt binnenkort ook een blog online!).

Ik ben vorig jaar ook gegaan en heb genoten van de gezellige sfeer en de lekkere biertjes. Net zoals vorig jaar is het Krankeledenplantsoen overdekt en worden er leuke zitplaatsen gecreëerd. Omdat het vorig jaar erg druk was, hebben ze nu het festival uitgebreid met een tent achter de toren. Zo kan je hier ook beschut  genieten van lekkere biertjes en de live stage van de Boothill!

Organisatoren Jorit en Walter zijn ook hard aan de slag gegaan met de feedback die ze vorig jaar hebben gehad. Zo waren er mensen die niet graag van hun plek af kwamen om een nieuw biertje te gaan halen. No worries! Dit jaar is er een mobiele kassa en tap. Dus als je lekker zit, kun je dat ook gewoon blijven doen. Met een vers getapt biertje!

En, natuurlijk zie ik je daar! Na het weekend zal ik jullie updaten over mijn ervaringen, en hou onze Instagram in de gaten voor een sfeerimpressie!

Dit blog is geschreven in samenwerking met het Amersfoorts Bockbier Festival. Dit verandert echter niets aan mijn mening of de inhoud. Ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben!

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , . Bookmark de permalink.

About Esther

Esther is een echte hotspot girl! Ze woont in het centrum van Amersfoort en gaat er graag op uit voor een koffietje, lunch of etentje. Naast lekker eten en drinken is ze dol op shoppen, series kijken, lezen en heeft ze een passie voor reizen. In het dagelijkse leven werkt ze als sociotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.

Comments are closed.