Food & Drinks

Avondje uit: Flint en TREK theaterkeuken & café

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Fotobron: Janita Sassen

Gister was ik– samen met mijn zusje- in ons mooie theater Flint voor de superleuke voorstelling Comedytrain on tour. Meestal kom ik een half uurtje voor de voorstelling binnen, drink ik een kop goede cappuccino en zoek dan mijn plekje op. Dit keer maakten we er nog meer een avond uit van en aten we van tevoren wat in TREK theaterkeuken & café. En dat is een absolute aanrader!

Het was al weer een tijd geleden dat mijn zus en ik samen uit gingen. We hadden zin om ouderwets bij te praten, te lachen en er even uit te zijn. Het leuke van naar het theater gaan is, dat je er al meteen zo’n feestelijk gevoel van krijgt. Tegen het einde van de dag zette ik mijn haar in een krul, deed ik een gezellige top aan op een mooie blauwe spijkerbroek en een lipglossje op. In deze outfit haalde ik mijn zus op die er (ook) stralend uitzag: we waren ready voor een avond lekker eten en lachen.

Alle gerechten worden gemaakt met pure ingrediënten uit onze regio

De kids bleven achter bij de papa’s en wij fietsten rustig naar de stad. Iets over half zes liepen we TREK theaterkeuken & café binnen. Zij zijn iedere voorstellingsavond vanaf deze tijd open. Het is een heel fijn gevoel om ‘binnen te zijn’ met de jas al in de garderobe en de hele avond nog voor je. Wij zaten hierdoor meteen in de relax stand. Dit gevoel werd versterkt door lekker eten, een fijn wijntje en de aardige mensen van de bediening. Het restaurant druppelde al snel vol met mensen. We aten eerst zalige broodjes met smeersels en daarna de theaterplank. Deze stelt de chef van TREK samen. We deelden eerst vijf koude gerechtjes en daarna vijf warme gerechtjes. Die laatste kregen we met de oh zo lekkere verse frites van Vlaams friethuis Van Gogh. Alle gerechten worden gemaakt met pure ingrediënten uit onze regio. We waren heel verrast door de fijne gerechtjes: het één was nog lekkerder dan het andere. De gamba’s vond ik verrukkelijk! Als je liever à la carte eet, kan dat trouwens ook. Ik sloot af met een warm chocoladetaartje met een schuim van witte chocolade en mijn zus koos de koffie met zoetigheden. We genoten (die chocoladetaart!) en de tijd vloog om. Super luxe: we hoefden niet zelf op de tijd te letten, dat deden de mensen van TREK.

Met volle buikjes gingen (of moet ik zeggen: rolden) we het theater in. Vroeger ging ik regelmatig naar de bekende Amsterdamse comedyclub Toomler waar de talenten van de Comedytrain bij elkaar komen. Bij deze ‘on tour’ versie brengen aanstormend talenten en gevestigde namen samen geweldig leuke comedy. Wij zagen Alex Ploeg, Dolf Jansen, Johan Goossens en Tim Fransen. Howard Komproe praatte de avond op zijn eigen manier aan elkaar. Onze kaken deden soms pijn van het lachen. Na de voorstelling stond er voor iedereen een drankje klaar en was er live muziek. Dit maakte de avond echt helemaal af. Wij komen zeer zeker vaker terug! 

Deze blog is in samenwerking geschreven. Dit verandert echter niks aan mijn mening. Ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben!

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Daniëlle

Daniëlle blogt het liefst over Food & Drinks en probeert hiervoor graag de hotspots in de stad uit. Als een recensent neemt ze haar bevindingen in haar blogs mee. In het dagelijks leven werkt ze als marketing en communicatie manager in de recycling. Naast dat ze haar sporen in het communicatievak verdiend heeft, is ze heel creatief en heeft ze een passie voor interieur design.

Comments are closed.