Beauty

Bio-peeling bij Care by Len; ideaal voor de zomer

Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.

Fotografie: Dionne en Hélène

Een paar weken geleden was het zover: een Bio-peeling bij Care by Len. Ik ben al een tijdje klant. Normaal laat ik mijn nagels verzorgen met de OPI Gelcolor, dus dit was mijn eerste gezichtsbehandeling. Als er iets is wat ik te weinig doe, is het een bezoek brengen aan de schoonheidsspecialiste. Na deze huidverbeterende behandeling heb ik weer ervaren hoe fijn het is om in de behandelstoel te liggen en je gezicht een opknapbeurt te geven.

Maar wat is een Bio-peeling?

Een Bio-peeling zorgt ervoor dat oneffenheden in je huid verdwijnen. Huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie, grove poriën, couperose en rimpels worden minder zichtbaar of verdwijnen. Het werkt ook goed voor een gevoelige, eczeem huid, een droge-, vochtarme huid. Het is een unieke biologische kruidenpeeling; het zorgt ervoor dat de huid niet verdund. Deze Bio-peeling van Neoderma bestaat uit algen en kruiden waardoor de huid van binnenuit vernieuwd.

De Bio-peeling is een ideale behandeling voor de zomerperiode

Terug naar het begin, want hoe gaat het eraan toe? Als je interesse hebt in de Bio-peeling kun je op de website van Care by Len veel informatie vinden. Je begint altijd met een intake, zodat Len de behandeling precies kan aanpassen aan jouw huid. Daarnaast worden een aantal basale vragen gesteld die van invloed kunnen zijn op de behandeling. Stel je bent moe of gestrest, dan is het goed om dat te weten. Net als medische redenen. Ze neemt echt de tijd voor je en dat vond ik erg prettig.

De peeling zorgt voor huidvernieuwing en stimuleert op die manier de huidcyclus: je krijgt sneller een nieuwe huidlaag. Je huid wordt egaler, poriën worden minder zichtbaar en je huid krijgt nieuwe energie. Normaal duurt dit proces zo’n 28 dagen, maar met de Bio-peeling duurt het slechts 10 dagen. Doordat je nieuwe huidlaag langer blijft zitten, kun je de bruine kleur van de zomer langer vasthouden. Hoe fijn is dat? Je wordt mooi, egaal en dieper bruin.

Toch liever na de zomer? Len vertelde mij dat de Bio-peeling het hele jaar door mogelijk is. Na de zomer is het perfect tegen pigmentvlekjes en het zorgt ervoor dat je huid sneller herstelt van de droogte-lijntjes en vocht tekort.

Mijn eerste Bio-Peeling ervaring

Na een drukke werkdag had ik de afspraak bij Len. Aangekomen in haar mooie salon, bespraken we de behandeling. De Bio-peeling is een soort van groen kleimasker met een lichte korrel. Het tintelt een beetje; je kunt het vergelijken met het gevoel als je je benen geschoren hebt en er vervolgens bodylotion opsmeert. Na het reinigen was Len een kwartier bezig met de peeling. Ze maakt ronddraaiende bewegingen over m’n hele gezicht. Na de Bio-peeling bracht Len een masker aan, afgestemd op m’n huidtype. Ondertussen genoot ik van een fijne nek- en schoudermassage.

De eerste dag na mijn behandeling voelde mijn huid een stuk strakker aan, na drie dagen ging mijn huid schilferen en voelde daarna erg droog. Door het goed te voeden met fijne gezichtscrème, voelde het heel zacht aan. Na 10 dagen heb je het resultaat behaald. Ik kan je vertellen, mijn gezicht voelt weer net als een babyhuidje.

Dit artikel is in samenwerking geschreven. Dit verandert echter niks aan onze mening! We schrijven alleen over onderwerpen waar we enthousiast over zijn!

Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Dionne Knooren

Dionne werkt als PR en marketing consultant en daarnaast runt ze haar eigen lifestyle blog Diolifestyle. Alsof dat nog niet genoeg is, organiseerde ze de Lifestyle Factory Market in de Prodentfabriek en werkt ze als freelancer. Ze houdt erg van reizen en gaat het liefst elke maand op citytrip, dat lukt aardig. Daarnaast is ze bezig met de laatste mode trends. Dionne houdt je graag op de hoogte van de leukste mode adresjes, conceptstores en andere hippe plekken in Amersfoort.

Comments are closed.