Bewust Leven

Biologisch eten met Beebox!

Dit bericht is gepost in Bewust Leven and tagged , , , , . Bookmark de permalink.
12828303_763602817074869_4895032343629835078_o

Afbeelding: Beebox

Vind je het ook lastig om elke dag gezond maar vooral lekker te eten? Heb je de hele dag gewerkt, moet je eerst nog iets verzinnen wat je wilt eten. En dan ook nog boodschappen doen! Altijd weer een dilemma…. Voor deze groep zijn de maaltijdboxen in het leven geroepen. Super handig, je hoeft niet meer na te denken en alles wordt thuis bezorgd, met recepten.

Onlangs werd ik door een bedrijf in maaltijdboxen gevraagd om als voedingscoach/blogger een gezinsbox te testen. Leuk, maar meestal mis ik toch de gezonde producten. In deze boxen zit vaak witte rijst en wit brood. Jammer, gemiste kans! Toen ik dit aankaartte werd mij verteld dat het een gezinsbox is en dat kinderen zilvervliesrijst en bruin brood niet lekker vinden! Zo jammer, kinderen lusten tegenwoordig zo weinig!

Niet lang daarna belde Helma van BeeBox Amersfoort mij of ik een box met biologische producten wilde testen. Eerst was ik na mijn eerdere ervaringen best sceptisch, maar ik gaf de box nog een kans. Het motto van Beebox is “Beter eten, beter leven”. Dat sprak mij wel aan! Helma woont in Hoogland en heeft de afgelopen jaren bij meer dan 800 klanten de Beebox mogen bezorgen. Alle producten in de box komen van boeren en ondernemers uit Nederland en zijn biologisch gecertificeerd (EKO keurmerk). Het brood wordt gebakken van lokale granen, zelfs de spelt pasta en de quinoa komen uit Nederland. Elke week krijg je gevarieerde recepten, vaak ook met vergeten/bijzondere groenten. Gezond eten vraagt wel om iets meer bereidingstijd. De groenten moeten bijvoorbeeld nog gesneden worden, maar dan geniet je er ook extra van! Beebox heeft ook als enige in Nederland een koolhydraatarme maaltijdbox. Ook fijn, ze zijn naast de meest verse ook een van de goedkoopste boxen in Nederland…..en als je de producten in de (bio)supermarkt koopt ben je nog duurder uit! Ook leuk om te weten, de helft van de boxen wordt door koeriers met een bakfiets bezorgd. Goed voor het milieu! 

 Afgelopen weekend heb ik een gerecht uit de box gemaakt. Pasta Bolognese met een pot Beebox tomatensaus, gemaakt van een overschot aan tomaten in Nederland. Dus geen tomaten uit Spanje maar gewoon hier uit de buurt. Het was een makkelijk en heerlijk gerecht! En het smaakt zo veel beter als de producten vers zijn!

Ik ben dus erg blij met de Beebox. Extra leuk: Helma heeft een mooi kadootje voor je. Als lezer van Kus uit Amersfoort krijg je bij een bestelling van Beebox Amersfoort een Veggie Bag om aardappelen, uien etcetera in te bewaren, speciaal voor jou!

 Wil je ook een box proberen? Ga snel naar BeeBox Amersfoort

Disclaimer: de Beebox kreeg ik gratis aangeboden van Beebox Amersfoort om te testen. Dit verandert echter niks aan mijn mening over het product. Ik schrijf alleen over producten waar ik achter sta en enthousiast over ben.

Dit bericht is gepost in Bewust Leven and tagged , , , , . Bookmark de permalink.

About Mariëtte

Energiek en positief, dat is kenmerkend aan Mariëtte! Ze is al jaren sportinstructrice en heeft ervaring met het geven van pilates (met als extra specialisatie pilates met borstkanker), bodyshape, bodybalance, (bedrijfs)bootcamp, boxing en staat altijd open om meer initiatieven op te pakken. Als het maar met sport en voeding te maken heeft. Daarnaast is ze ook voedingscoach bij haar eigen bedrijf Food to Fit. Genoeg om over te schrijven dus!

Comments are closed.