Beauty

Care by Len! Nieuw in Amersfoort!

Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

Fotobron: Care by Len

Care by Len is een schoonheidssalon waar je terecht kunt voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen. Uiteraard heb ik dit voor je getest!

In de salon aan huis van allround schoonheidsspecialiste en acné-therapeute Hélène staan laagdrempeligheid, ontspanning en professionaliteit centraal. Dit merk je zodra je de eerste stap binnen zet. Hélène (Len) is een spontane, lieve meid met enorm veel kennis op schoonheidsgebied. Vol passie vertelt ze over de schoonheidsbehandelingen en de werking ervan. Len werkt met het merk Neoderma, een heerlijke productlijn dat uitsluitend is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Voordat we starten krijg ik eerst een kopje verse muntthee en bespreken we wat we gaan doen middels een intake. Len doet dit altijd omdat het op deze manier persoonlijker wordt en je daarna een stuk relaxter de behandelstoel in gaat. Je merkt dat Len goed de tijd voor je neemt.

Ik vertel dat de eerste tekenen van een 30’er helaas al verschijnen. Fijne (oké, het woord FIJN past hier dus totaal niet bij!) lijntjes krioelen op mijn voorhoofd en rond mijn ogen. Jak! Mijn oma’s hadden allebei een hele strakke huid. Dit slaat dus helaas een generatie over….. Hier moeten we op tijd bij zijn! Len adviseert dan ook dat we daarvoor de bindweefselmassage gezichtsbehandeling doen. Ik heb in het verleden weleens een bindweefselmassage op mijn lichaam gehad maar nog niet eerder in het gezicht. Ben dus benieuwd!

De fijne lijntjes worden meteen minder zichtbaar

Na lekker gekletst te hebben neem ik plaats in de behandelstoel. Hier word ik helemaal ingewikkeld in dekens vergezeld van een ontspannend muziekje op de achtergrond. Len begint eerst met een heerlijke reiniging en dan volgt de skincheck. Ze vertelt dat ze de skincheck altijd uitvoert omdat je huid steeds verandert en omdat Len alle producten op jouw huidtype en huidconditie afstemt.

Hierna volgt een fijne peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Kleine gerstekorreltjes worden volkomen pijnloos verwijderd en mijn wenkbrauwen worden in overleg geëpileerd. Dan volgt de bindweefselmassage… Lieve Kus lezer, wat is dit een aanrader! Naar mijn mening is dit dé natuurlijke tegenhanger van plastische chirurgie en/of botox. De massage is stevig maar niet pijnlijk en het grappige is dat je gelijk de doorbloeding voelt stromen. De fijne lijntjes worden meteen minder zichtbaar. How bizar! Ik sta er nog steeds van te kijken hoe snel je resultaat ziet. Mijn overweging voor botox heb ik gelijk op een zijspoor gezet haha!

Na de bindweefselmassage volgt een overheerlijke ontspannende massage. Hierna krijg ik nog een lekker masker en oogmasker op met tijdens het masker een hoofdmassage, want bij Len gaat de behandeling nooit “uit”! Tot slot word ik nog ingesmeerd met een serum, cremè en een oogcrème. Wat ook zo fijn is, Len gebruikt tijdens iedere behandeling heel veel warme doeken. Zaaaalig!

Zoww, wat een avondje! Na een enorm drukke stressweek valt er niets meer aan vermoeidheid te zien op mijn gezicht. Totaal ontspannen en met een strakker huidje ga ik naar huis.

Care by Len, echt een aanrader!

Liefs, Marley

Speciaal voor de Kus lezers heeft Len iets leuks: als je een behandeling bij Care by Len boekt krijg je gratis een hand/armmassage van 15 minuten t.w.v. € 12,50,-. Vermeld bij contact dat je Kus lezer bent.

Deze blog is in samenwerking met Care by Len ontstaan. Dit verandert echter niks aan mijn mening of de inhoud. Ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben!

Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

About Marley

Marley is onze beauty queen! Ze test voor haar blogs graag producten uit en houdt city wellness adressen in de gaten voor je. Ook een toffe workshop of lekker horeca adresje beschrijft ze met plezier. In het dagelijkse leven werkt ze al vele jaren in de autobranche. Hiernaast heeft ze een passie voor creatieve dingen. Als echte duizendpoot kan ze bijna alles maken op het gebied van decoraties.

Comments are closed.