Fashion

Creative with hair

Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , , , . Bookmark de permalink.

4

Ben jij dat type met een signature look? Dat wanneer je dan eindelijk naar de kapper bent geweest (na 10 keer de afspraak te hebben afgezegd) loopt te janken als er 1 cm te veel vanaf is geknipt? Of juist die ene chick die het liefst elke maand wel een ander kapsel wilt? Blond, rood, grijs, lang, kort of pony…..niks is te gek. Nou, ik zal je vertellen dat ik onder die laatste categorie val!

Vanaf dag 1 dat Wesley, eigenaar van Fourtien Hair, zijn salon opende was ik al vaste klant. Waarom?

Hij neemt de tijd voor je, is persoonlijk en geeft EERLIJK advies (ook niet geheel onbelangrijk). En als je dan eindelijk hebt besloten je haar te verven, knippen en/of stijlen is dit ook nog eens super voordelig. Misschien kende je Fourtien al? Ze zaten eerst gevestigd in Hoogland en Spakenburg, maar zijn nu sinds kort verhuisd naar het centrum. De keywords zijn eigentijds, ontspannen, eerlijk, vertrouwd en verfrissend. Vooral eigentijds of beter gezegd eigenwijs. Durf jezelf te zijn en wees er trots op!

Bij Wesley en Hilde ben je in goede handen

Twee jaar geleden heeft Wesley mijn haar dan ook met alle liefde wit/grijs geverfd (en ja, het was echt zo MOOI)! Maar ben jij dat type met die signature look, dan kan je daar natuurlijk ook gewoon terecht. En heb je al de boxer braids voorbij zien komen? Deze zijn op dit moment super populair. Ben je nou niet zo’n vlechtersbaas? Tip: laat het doen door team Fourtien! 

Ook toe aan een metamorfose? Bij Wesley en zijn (work) partner in crime Hilde ben je in goede handen. Oja, en mannen (en kinderen) zijn natuurlijk ook gewoon welkom. 

Fotobron: Fourtien Hair / Edited by Rowan

Fourtien Hair

Zuidsingel 9c
Amersfoort
www.hair14.nl

Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , , , . Bookmark de permalink.

About Rowan

Rowan is grafisch vormgever bij The Others Creativity, founder van Novelty en doet hier en daar wat freelance werk. Ze krijgt geen genoeg van fashion, trends en styling.

Comments are closed.