Lifestyle

De Missie van de platte buik – zemelen en meer!

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Instagram foto: Jelena

Oh oh, was ik bijna vergeten een nieuwe blog te schrijven over de missie van de platte buik! Oma Jel is gisteravond twee uurtjes uit geweest en ligt nu al voor pampus op het balkon. Dat nieuwe voedingsschema geeft echt wel meer energie, alleen een avondvlinder zal ik nooit worden! Maar wat was het leuk, ik vertel je er binnenkort meer over in een andere blog.

Verder met de missie…..die gaat goed! Op één ding na: het oh zo belangrijke dagelijkse toiletbezoek. Jaja, ook dat hoort erbij! Na jaren van buik gedoetjes had ik dat eindelijk perfect op orde. Totdat ik van voedingsschema wisselde. Nou wil ik niet te veel in details treden, maar euh….zo perfect was de boel down there niet meer!

Het klinkt als een geitenwollen sok, maar het werkt als een trein!

Ik besloot om naar een oud wondermiddel van me terug te grijpen: zemelen. Het klinkt als een geitenwollen sok, maar het werkt als een trein! Dat en gebroken lijnzaad (net zo stoffig). Vroeger was dit hèt ding dat me over mijn buik gedoetjes heen hielp. Omdat ik inmiddels zo verzot ben op mijn dagelijkse kwark shake, ben ik voor de zemelen gegaan (is fijner van structuur). Et voilà, binnen een paar dagen was ik weer terug op mijn vertrouwde niveau wat betreft toiletbezoek (altijd fijn toch!).

“Wat heb ik eraan?”, zou je misschien denken. Nou ja, geen idee! Maar wilde het toch even melden. Je weet maar nooit, straks ga je ook aan de slag met een nieuw voedingsschema en haak je af omdat je tegen hetzelfde probleem aan loopt. Niet doen, gewoon aan de zemelen! Tot zover de tip van de week!

Nog meer mooi nieuws: onze personal trainer Joost is terug!! En in het echt issie NOG leuker dan op de foto! Inderdaad, we hadden hem nog niet live ontmoet en zijn eerst begonnen met een online kennismaking zoals het huidige Tinder tijdperk voorschrijft (grapje). Vanaf contact één, enkele maanden geleden, voelde het al meteen goed. Daarnaast doet Joost naast personal training in de sportschool ook aan online begeleiding. Hebben we dat dus meteen voor je kunnen testen!

Terug naar nu, de kennismaking was top en aanstaande woensdag gaan we dan toch echt beginnen met the fun part….krachttraining!

To be continued!

Liefs, Jelena

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Jelena

Jelena regelt als oprichter van dit blog de communicatie en organisatie. Ze werkt als freelance fotograaf en is mede-eigenaar van the Odd Bunch. Daarnaast heeft ze veel lol in het geven van workshops en biedt ze graag advies aan ondernemers op het gebied van social media.

Comments are closed.