Lifestyle

De mooiste rozen vind je op de Kamp bij Bella Rosa

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , . Bookmark de permalink.

Fotografie: Sanne

De ene bloemenwinkel is de ander niet, en Bella Rosa is zeker een bloemenwinkel die nét even iets anders is dan de gemiddelde bloemenwinkel. Ingeborg, de eigenaresse van Bella Rosa, is namelijk gespecialiseerd in, de naam zegt het al, rozen. De rozen komen helemaal uit Ecuador en zijn stuk voor stuk prachtig. 

Ik kom binnen en we gaan zitten om te praten over haar bloemenwinkel. Maar binnen een paar minuten wordt het gesprek al onderbroken, want de eerste klant komt alweer binnen. Terwijl ik wat foto’s maak van de prachtige bloemen, voorziet ze de klanten die tijdens ons gesprek binnenkomen op een geduldige en vriendelijke manier van informatie over de rozen en hoe je ze het beste kan verzorgen. Ik merk meteen dat Ingeborg heel veel verstand heeft van zaken en met veel plezier haar beroep uitoefent.

Ingeborg vindt het fijn mensen blij te kunnen maken in goede tijden, maar ze ook te kunnen ondersteunen in verdrietige periodes.

Ingeborg werkt al 18 jaar met bloemen en met de opening van Bella Rosa is haar droom uitgekomen: een eigen bloemenwinkel. Ingeborg vertelt mij dat ze een grote passie voor bloemen heeft en dan met name natuurlijk voor rozen. Ze vindt contact met mensen heel belangrijk en vindt het fijn mensen blij te kunnen maken in goede tijden, maar ze ook te kunnen ondersteunen in verdrietige periodes. Ingeborg vindt het heel belangrijk dat bij een afscheid de bloemen heel mooi zijn. Toevallig stond zo’n rouwstuk klaar om opgehaald te worden en hij was echt prachtig en passend bij een mooi afscheid (hij staat ook op de foto).

De rozen van Bella Rosa komen helemaal uit Ecuador. Er zit geen tussenpersoon tussen, dat betekent dat de rozen supervers zijn en langer mooi blijven. De rozen worden in Ecuador zorgvuldig gekweekt, ze groeien hoger, komen dichterbij de zon en hebben daardoor een lekkere volle bloem. Je leert nog eens wat tijdens een bezoekje aan een bloemist, haha! Je kan bij Bella Rosa maar liefst 140 verschillende soorten rozen bestellen. Ik heb de folder gezien en dat is nog knap lastig kiezen, alle rozen zijn namelijk bijna even mooi.

Ik heb in ieder geval een hele gezellige en toch ook wel leerzame ochtend gehad. Ik vond het enorm inspirerend iemand te spreken over haar dromen en die droom uit te laten komen door het gewoon maar te doen. Superknap!

Bij Bella Rosa kan je, naast een prachtig opgemaakte bos rozen, terecht voor je trouwboeket maar ook voor een rouwarrangement. Bella Rosa is van woensdag t/m zaterdag open en je kan de winkel vinden op de Kamp 42. 

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , . Bookmark de permalink.

About Sanne Steensma

Sanne is een carrière switch aan het maken van docent Engels naar een toffe job in de online media. Ze runt al een tijdje haar eigen blog Sanne Schrijft Stukjes. Sanne houdt van het goede leven, fijne eetadresjes, heerlijke recepten en reizen. Voor Kus uit Amersfoort zal ze daarom onder andere leuke hotspots bezoeken en toffe workshops volgen!

Comments are closed.