Lifestyle

Een bossie, een bossie, een bossie…..veldbloemen!

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , . Bookmark de permalink.
IMG_7200

Fotografie: PeetPlukt

In een van mijn (Sam) yogalessen zit Petra oftewel Peet, een opgeruimde vrolijkerd van wie je direct goeie zin krijgt. Na de les kletsen we gewoonlijk nog wat na en zodoende werd mij al snel duidelijk dat Peet mooie plannen aan het smeden was. Haar liefde voor bloemen wilde zij graag delen met anderen in haar omgeving en zo ontstond PeetPlukt.

Peet maakt zeker geen boeketten, maar wel de meest prachtige en hippe bossen bloemen in veldboeket stijl. Waar de bloemist je boeket na het samenstellen de stelen afknipt, maakt Peet juist gebruik van deze lange stelen. De bossen die zij samenstelt zijn los en luchtig en zijn, vanwege deze lange stelen, erg geschikt voor grote, hoge vazen. Dat is voor haar de reden om haar kunstige creaties bossen te noemen in plaats van boeketten.

De gevarieerde bossen ontvang je door middel van een strippenkaart voor een aantal bossen. Zo kan je elke week of elke maand of wanneer jij wilt genieten van zo’n hippe bos. Verder maakt Peet graag voor jou een normale, grote of supergrote bos; jij mag het zeggen. En het meest geweldige is, dat Peet zelf deze bos op vrijdagmiddag (als goed begin van het weekend) bij jou bezorgt. Althans… als je de mazzel hebt dat je in Amersfoort of Leusden woont. Want Peet is niet alleen een eenvrouws bedrijf,  maar werkt ook lokaal zodat zij haar klanten goed kent, wat PeetPlukt heel persoonlijk maakt.

Helemaal enthousiast door haar verhaal, werd ik nieuwsgierig hoe dit in de praktijk zou uitpakken. En mijn kans kwam al snel, want Jelena, uitvindster van Kus uit Amersfoort en inmiddels lieve vriendin, was jarig! En dus appte ik Peet op de valreep om te vragen of zij Jel een Peetbos zou willen bezorgen. Ik was uiteraard te laat met mijn bestelling en deed hiermee een beroep op de flexibiliteit van Peet, maar zij liet zich hierdoor niet uit het veld slaan. Zij zou Jel persoonlijk een mooie bos bloemen brengen. En zo gebeurde het ook. Jel was helemaal overdonderd toen Peet aan haar deur stond met een uiterst hippe bos. O, wat was ik daar graag bij geweest. Hoe leuk is het toch om mensen zo blij te maken want echt…geven is net zo leuk als ontvangen! Geef dus eens zo’n heerlijke bos veldbloemen aan een lieve vriend of vriendin. Of beter nog, je buren. Dan kan je tenminste een glimp opvangen van dat leuke verrassingsmoment aan de voordeur. Of, en ik weet dat veel van ons dat heel moeilijk vinden, geef jezelf zo’n fijne strippenkaart van Peet cadeau. Gewoon, omdat ik het jou zo gun!

Wil je meer weten over Peet en haar bossen bloemen? Kijk dan op www.peetplukt.nl en lees alles wat je nodig hebt om zo’n hippe bos in huis te halen en kennis te maken met Peet.

Note van Jel: Vrijdag einde van de dag, twee dagen voor mijn verjaardag, ging de deurbel. Ik was druk met…ach…waar we allemaal druk mee zijn (werken, koken, opruimen, Facebooken en nog wat losse dingen tussendoor). Ik verwachtte ook niemand, want vriendlief en kindlief hadden een sleutel bij zich en de muziekles was nog niet afgelopen. Wel had Sam eerder die week hints gegeven over dat ik vrijdag einde dag thuis moest blijven (oooeeeh, spannend….waarom, waarom, waarom?). Grote kans dus dat dit hetgeen was waar ik voor thuis moest blijven. Een beetje oververhit van al dat huishouden, Facebooken en koken deed ik de deur open en wat stond daar ineens? Een prachtige bos veldbloemen met een super lief vriendelijk iemand erachter! ” Hoi, ik ben Peet en ik kom een bosje bloemen bij je afleveren!” Je kunt je voorstellen dat er geen leuker kado is dan dat! Mijn avond kon dus niet meer stuk. Met een super mooie bos bloemen ben ik mijn verjaardagsweekend ingegaan. En het leuke was, dat ze echt heel lang mooi en vers blijven! En dat voor ‘s werelds slechtste bloemen- en plantenverzorger (oh oh)! Ik hoop dat jij ook snel van zo een prachtige Peetbos kunt genieten!

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , . Bookmark de permalink.

About Sam en Arnoud

Arnoud en Sam zijn de initiatiefnemers van &JOY Amersfoort. &JOY staat voor fun, aandacht, in contact zijn met jezelf en je omgeving, een gezonde levensstijl, een glim- of schaterlach! Binnen &JOY geeft Arnoud taiji en Sam yoga. Wil je hier meer informatie over, kijk dan op www.enjoyamersfoort.nl

Comments are closed.