Food & Drinks

Fiji Amersfoort -Van tosti’s tot cocktails!

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Fotografie: Dionne

Negen jaar geleden opende Fiji haar deuren en inmiddels is het een bekend begrip in Amersfoort en omgeving. Mensen komen er voor een lekker bakje koffie met verse appeltaart, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of voor een avondje uit. Het kan allemaal, want Fiji is anders dan alle andere horeca gelegenheden in de stad. Fiji is een hippe, trendy plek voor iedereen; jong en oud!

De lekkerste TOSTIESS! van Amersfoort

Fiji biedt een all-day concept aan. Zelf ken ik Fiji van de vrijmibo en van het dansen tot in de late uurtjes. Maar Fiji heeft zoveel meer. Ik heb laatst op een zaterdag kennis mogen maken met hun inmiddels populaire tosti’s. En ik kan je vertellen, ze zijn echt goed! Ik had het geluk dat het prima weer was die dag, zodat ik lekker op het terras kon neerploffen. Door de ligging aan de Hof is er altijd wel iets te doen en valt er genoeg te zien. Zeker op zaterdag als er markt is, is het altijd gezellig druk.

Terug naar de tosti’s. Sinds twee maanden hebben ze een nieuwe lunchkaart met een grote variatie aan tosti’s (of TOSTIESS!, zoals Fiji ze zelf noemt). Je kunt het zo gek niet bedenken, of ze hebben het. Naast klassieke tosti’s, kun je onder andere kiezen voor de Men’s choice (een crunchy tosti belegd met een heerlijke zachte hamburger van rundergehakt, cheddar kaas, gebakken bacon, tomaat en ui), Fiji’s Favorite (crunchy tosti met verse geitenkaas, peer, honing en walnoten) of Guacemoly (een crunchy tosti met zachte avocado, gerookte kipfilet en gesmolten kaas). Kun je geen keuze maken? Ga dan voor de “3 halve tosti’s van de chef”.

Ik ben zo iemand die dus niet kan kiezen en heb genoten van de “3 halve tosti’s van de chef”. De geheime Fiji saus was er heerlijk bij! De tosti’s Sambal Bert en Miss Piggy blijken erg populair zijn, dus die ga ik snel een andere keer proeven. De tosti’s van Fiji kun je trouwens ook meenemen voor take-away. Erg handig als je weinig tijd hebt, zoals ik. Ik denk dat ik dat de volgende keer eens ga uitproberen!

Fiji is meer dan je denkt

Door het all-dag concept bezoeken veel verschillende mensen Fiji en dat is natuurlijk super leuk. Alleen weet niet iedereen die hier in het weekend komt stappen dat je er overdag terecht kunt voor koffie of lunch. Andersom geldt dit ook: mensen die Fiji overdag bezoeken hebben meestal geen idee dat dit ook een ideale plek is voor een feestje.

Maar er komt nog meer aan! Hierbij alvast een tipje van de sluier: in juli en augustus gaan ze een kleine dinerkaart serveren in samenwerking met een tof bedrijf. Wie dat bedrijf is, houden ze nog even geheim. Houd daarom hun Facebookpagina de komende tijd goed in de gaten en wie weet geniet je binnenkort op een heerlijke zomerse avond van een diner bij Fiji!

Liefs,

Dionne

Deze blog is in samenwerking geschreven. Dit verandert echter niks aan mijn mening! Ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben!

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Dionne Knooren

Dionne werkt als PR en marketing consultant en daarnaast runt ze haar eigen lifestyle blog Diolifestyle. Alsof dat nog niet genoeg is, organiseerde ze de Lifestyle Factory Market in de Prodentfabriek en werkt ze als freelancer. Ze houdt erg van reizen en gaat het liefst elke maand op citytrip, dat lukt aardig. Daarnaast is ze bezig met de laatste mode trends. Dionne houdt je graag op de hoogte van de leukste mode adresjes, conceptstores en andere hippe plekken in Amersfoort.

Comments are closed.