Lifestyle

Frankie & Olive – een uniek concept in de Krommestraat!

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Foto’s: Esther

Deze love story begint zo’n twee jaar geleden bij Lepeltje Lepeltje. Of was het nou drie jaar? Lieselot en Frank weten het niet meer zeker… Maar wat ze wel zeker weten is dat het morgen zo ver is. De opening van Frankie & Olive: the place where art meets beauty!

In de Krommestraat is het mooie oude pand (waar eerst bierwinkel Hop gevestigd was) omgetoverd tot een beautysalon en atelier. Op het moment dat je binnen stapt maak je meteen kennis met deze leuke, bijzondere mix: in de ruimte richting de salon en atelier loop je langs een combinatie van kunstwerken en schoonheidsproducten.

Maar wie zijn nou de twee mensen achter dit mooie concept? Well, first meet Frank: een jonge kunstenaar die vroeger altijd aan het tekenen was. Pas toen hij in Amersfoort kwam wonen en veel vrije tijd had, is hij het schilderen (weer) op gaan pakken. In die periode begonnen ook de eerste opdrachten binnen te komen. En zijn werk bleef niet ongezien. Frank is een keer naar een concert van Snoop Dogg geweest. Hier heeft hij toen één van zijn werken in de kleedkamer van Snoop Dogg gehangen. Niet veel later postte Snoop Dogg himself een foto van dit werk op Instagram en je raadt het al: dit werd véél bekeken.

Uiteindelijk is Frank zelf in contact gekomen met Snoop Dogg en heeft hij een jaar de merchandise voor hem gedaan

Uiteindelijk is Frank zelf in contact gekomen met Snoop Dogg en heeft hij een jaar de merchandise voor hem gedaan; onder andere shirtjes, laptop hoezen en leggings. Hoe cool is dat?! De komende tijd gaat Frank zich, naast het maken van mooie kunstwerken, ook richten op het geven van workshops in het atelier. Houd de Facebookpagina van Frankie & Olive in de gaten voor meer nieuws hierover!

En natuurlijk moeten we Lieselot niet vergeten! Zij is zo’n 8 jaar geleden begonnen met haar eigen schoonheidssalon vanuit haar ouderlijk huis. Binnen de salon werkt zij alleen met natuurlijke producten van de merken Phenomé en Aster & Bay. Ze is de enige in Nederland die met deze producten werkt. Lieselot werkt niet met apparaten of chemische peelings, zij werkt op een natuurlijke manier aan de voeding/herstel van je huid. Tijdens de behandeling kun je heerlijk uitrusten en ontspannen. Naast de salon komt er ook een heuse ‘brow-bar’; hier kun je terecht voor het verven van je wimpers en wenkbrauwen en het epileren van je wenkbrauwen. Helemaal fijn met al die wenkbrauw-trends die wij vrouwen moeten volgen, haha!

Op een gegeven moment wilden zij beiden verder groeien. De droom was een mooi pand in de binnenstad waar zij hun passies kunnen samenvoegen én waarbij ze dit ook kunnen delen met meer mensen. Tijdens hun zoektocht naar een mooi pand zijn ze uiteindelijk bij dit pareltje in de Krommestraat terecht gekomen. En hier hebben ze echt een fantastische spot van gemaakt!

Ben je benieuwd hoe het er uit ziet? Kom dan morgen naar de opening tussen 15:00 en 18:00! See you there!

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Esther

Esther is een echte hotspot girl! Ze woont in het centrum van Amersfoort en gaat er graag op uit voor een koffietje, lunch of etentje. Naast lekker eten en drinken is ze dol op shoppen, series kijken, lezen en heeft ze een passie voor reizen. In het dagelijkse leven werkt ze als sociotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.

Comments are closed.