Lifestyle

Geheim adresje van Sinterklaas

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

IMG_6791

Eerder had ik het al over de Krommestraat: het liefste en gezelligste straatje van Amersfoort. Nu moest ik even de stad in voor wat cadeaus. Binnenkort is het 5 december en natuurlijk wil ik de Sint een handje helpen. Niets heerlijkers dan op mijn gemak snuffelen naar leuke, mooie en originele hebbedingen. Dit straatje leent zich daar geweldig voor. Een van de winkels is Dille & Kamille en daar kom ik vandaag voor!

Dille & Kamille zit misschien wel in het mooiste winkelpand van Amersfoort. Hier hoop ik wat cadeaus te vinden voor de hele familie. De keuze is er enorm voor zeer vriendelijke prijzen. Op de begane grond kijk ik mijn ogen al uit. Ik spot meteen snijplanken. Niet één of twee stuks, maar een heel scala. Voor mijn vriend vind ik een groot, stoer exemplaar. Voor een lief vriendinnetje zie ik super leuke emmertjes voor de planten op haar balkon. Ze zijn er in allerlei hippe kleuren. Wordt ze vast blij van! Voor mijn zus kies ik een fijne douchegel met lavendel en een bijpassende bodylotion. Biologisch en vrij van vervelende toevoegingen zoals sulfaten en parabenen, dat maakt het extra leuk om te geven! Voor mijn dochter gooi ik een heerlijke lippenbalsem in mijn mandje. En omdat het zo’n mooi potje is, koop ik er voor mezelf ook één. 

De keuze is er enorm voor zeer vriendelijke prijzen

Door naar de kelderverdieping waar onder andere het speelgoed staat. Nu wordt het lastig kiezen want oh oh wat zijn er veel leuke en lieve cadeaus! Voor de grotere kids is de keuze wat minder groot dan voor de allerkleinste. Voor hen kan je losgaan op houten speelgoed, zoals auto’s en poppenwagens. Daar worden de midden- en bovenbouwers wat minder blij van lijkt me. Toch slaag ik goed. Ik vind een fantastisch schetsboek met potloden. Een mooi krijtbord: handig om huiswerk en leuke teksten op te schrijven. En ik zie mooie houten hobby- en tekendozen. Bij die laatste krijg ik een flashback naar vroeger. Heerlijk om al je stiften, potloden en gummetjes netjes in te ordenen. Die gaat dus ook mee.

Langzaam maar zeker heb ik al een heel stuk van mijn lijstje weggewerkt. Ik kan nog echt wel even doorgaan, maar mijn fietskrat is volgens mij bijna vol. Op de valreep zie ik nog een mooie theedoek voor mezelf. Toch laat ik die braaf liggen (maar Sinterklaas als je dit leest: het is er een van bio katoen met een zwart/wit ruitje……). Wel koop ik als finishing touch nog wat schoencadeaus, mooi inpakpapier en labels. Tevreden verlaat ik Dille & Kamille en fiets ik weg uit de Krommestraat. Het was weer een feest om hier te zijn!

 

Fotografie: Jelena’s Fotografie

Dille & Kamille

Krommestraat 36
Amersfoort
033 461 2588
http://www.dille-kamille.nl

Openingstijden:

Maandag 09.30 – 18.00
Dinsdag 09.30 – 18.00
Woensdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 21.00
Vrijdag 09.30 – 18.00
Zaterdag 09.30 – 17.30
Zondag 12.00 – 17.00

 

 

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

About Daniëlle

Daniëlle blogt het liefst over Food & Drinks en probeert hiervoor graag de hotspots in de stad uit. Als een recensent neemt ze haar bevindingen in haar blogs mee. In het dagelijks leven werkt ze als marketing en communicatie manager in de recycling. Naast dat ze haar sporen in het communicatievak verdiend heeft, is ze heel creatief en heeft ze een passie voor interieur design.

Comments are closed.