Food & Drinks

Heerlijk eten bij de nieuwe hotspot Kroast!

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Foto’s: Esther

Afgelopen maandag was het zo ver: Kroast opende officieel haar deuren!
Ik mocht al eerder kennis maken met Salomé en Sven en hun nieuwe spot komen bewonderen. Naast dat het echt een fantastische plek is geworden, is het voelbaar dat er veel tijd, aandacht en liefde in Kroast is gestoken. Dat zie je aan de gezelligheid die iedereen uitstraalt tot aan de matchende sneakers, een leuk detail.

Kroast is een plek waar je zowel overdag als in de avond terecht kan voor een lunch, borrel of diner (donderdag t/m zondag) mét of zonder kinderen. Kroast is de eerste plek in Amersfoort met oppas voor je kids tijdens het eten. Geen stress of zorgen over wat te doen als je kids al uitgegeten zijn, maar jij nog even lekker wilt tafelen. Supernanny Noah zorgt met liefde voor je kids in de afgesloten speelruimte ‘Het Glazen Huys’. Je kunt ook kiezen voor een plekje naast deze ruimte, zodat je af en toe een blik op je kids kunt werpen.

Naast oppas tijdens het eten biedt Kroast ook naschoolse workshops voor kids. Hierbij kun je denken aan: cupcakes maken, kinder-bootcamp of samen koken met de kok. Een overzicht van alle activiteiten vind je HIER.

Het eten bij Kroast leent zich goed voor lekker lang tafelen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kleine gerechten die je met je tafelgenoten kunt delen: shared dining. Maar als je er gaat eten, probeer dan vooral de Chef’s choice. Hierbij krijg je een selectie aan gerechten van de kaart. Leuk om je te laten verrassen!

Kroast is de eerste plek in Amersfoort met oppas voor je kids tijdens het eten

Uit ervaring kan ik je vertellen dat dit echt de moeite waard is! Ik heb samen met een vriendinnetje mogen genieten van onder andere zelfgemaakte patat met parmezaanse kaas, gemarineerde kippendijen op een spies die echt smelten op je tong (van Jochem Diekerhof), een heerlijke ceasar salade (een van de beste die ik ooit heb gehad) en hemelse IJs van Vitelli. De gerechten zijn erg toegankelijk, geen poespas en de smaken zijn puur. De prijzen bij Kroast zijn overigens zeer vriendelijk: een plate heb je al vanaf 17,50 euro. Voor de kids is er een ‘Happy Kroast meal’; een plate speciaal samengesteld voor de kids. Deze heb je voor €12,50. Relaxt, lekker en fijn uit eten is dus ook nog eens betaalbaar!

Nu vergeet ik bijna te vertellen dat je bij Kroast ook kunt genieten van lekkernijen van Joey Mercuur, dat er voor de groenten wordt samengewerkt met John Schmidt en dat de wijnkaart is samengesteld met Bastiaan Geurtsen.

In de zomer moet je zeker plaats nemen in de binnentuin: deze ziet er echt fantastisch uit. Compleet met houtvuurtjes en een Kas. De Kas is te huur voor private dining en andere gelegenheden. Dit geldt trouwens ook voor Het Glazen Huys. Daarnaast is het ook goed om met regelmaat de agenda van Kroast te checken voor leuke evenementen. Zo is er 23 april een wijnfestival, deze is zelfs al uitverkocht!

Kortom: met Kroast is er een nieuwe, fijne en unieke spot bij gekomen in Amersfoort. Waar ik zeker ook veel ga vertoeven van de zomer! Tot daar!

Deze blog is in samenwerking geschreven. Dit verandert echter niks aan mijn mening! Ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben!

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Esther

Esther is een echte hotspot girl! Ze woont in het centrum van Amersfoort en gaat er graag op uit voor een koffietje, lunch of etentje. Naast lekker eten en drinken is ze dol op shoppen, series kijken, lezen en heeft ze een passie voor reizen. In het dagelijkse leven werkt ze als sociotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.

Comments are closed.