Bewust Leven

(H)eerlijk shoppen en smullen bij hotspot BLUR YOUR LIFE!

Dit bericht is gepost in Bewust Leven and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Fotografie: Marisa Broekhuizen

Al voor de deuren open gingen voor het grote publiek mocht ik al even binnen spieken bij de nieuwe Amersfoortse hotspot BLUR YOUR LIFE. Deze hippe storystore zit op het Mooierplein 18. Uhm, storystore? Wat is dat? Dat vroeg ik mij ook af. BLUR gaat over verhalen. Achter elk product dat BLUR verkoopt zit namelijk een verhaal. Het is helemaal duidelijk waar het product vandaan komt en wie het gemaakt heeft. Allemaal eerlijke producten zonder geitenwollensokken gehalte. Helemaal ‘my cup of tea’ dus!

Bij BLUR verkopen ze uiteenlopende producten die heel tof zijn om cadeau te doen (of aan jezelf!). Zo hebben ze woonaccessoires; van vintage meubels tot vette vetplanten. En ook lieve kaartjes, unieke sieraden, kleding van mooie materialen en gadgets zoals een houten versterker voor je telefoon. Om eerlijk te zijn; ik werd er best een beetje hebberig van.

Maar je verlekkeren aan alle mooie producten is niet het enige wat je er kan doen. Bij BLUR kan je ook heerlijk eten. Zo hebben ze bijvoorbeeld wentelteefjes en wafels met vers fruit, een gepocheerd eitje en homemade taartjes. Om de dorst te lessen kan je o.a. kiezen voor een vers sapje, kop koffie of glaasje bubbels. Zelf had ik het voorrecht om alles wat ik maar wilde te mogen proeven. De foto’s hieronder zijn enkele van mijn favorieten. Yummm!

BLUR is voor mensen die liefde hebben voor producten die ‘goed’ doen zoals ze het zelf omschrijven. Een reden voor mij om fan te zijn! Binnenkort komt er nog een reden bij. Want onder de discoballen wordt een fijne werkplek ingericht, waar je uitzicht hebt op de Onze Lieve Vrouwetoren. Ideaal dus voor Amersfoortse ZZP’ers of de mensen die af en toe een ‘thuis’ werkdag hebben. Ik zal er binnenkort zeker te vinden zijn!

Meer weten over BLUR? Bekijk hun website of ga even langs.

Dit bericht is gepost in Bewust Leven and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Marisa Broekhuizen

Marisa is een freelance fotograaf die graag echte momenten vast legt: Marisa Elisa Photography. Ze vindt het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te leven en zoekt graag toffe adresjes in Amersfoort op die duurzaamheid ook hoog in het vaandel hebben staan.

Comments are closed.