Beauty

Helemaal zen bij Beans Beauty Salon

Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Foto’s: Esther

Wij van Kus ontvingen een uitnodiging van Charlotte om kennis te maken met haar fijne salon Beans Beauty Salon. Ik was de gelukkige om te mogen genieten van een uitgebreide gezichtsbehandeling.

Sinds juli woont Charlotte in Amersfoort en heeft zij, na een flinke verbouwing, haar salon aan huis. Charlotte woont in de rustige wijk Kattenbroek en heeft een mooi ingerichte salon op de eerste verdieping. Ondanks dat Charlotte hier nog maar kort woont, voelt zij zich hier helemaal op haar plek en is ze helemaal fan van Amersfoort!

Naast de schoonheidsbehandelingen maakt Charlotte ook zelf sieraden. Zij gebruikt onder andere bedels en edelstenen die afkomstig zijn uit Zuid-Afrika. Je kunt de sieraden van Charlotte herkennen aan de signature ‘bean’ bedel, hierdoor krijgen de sieraden een persoonlijke touch. Een keer per jaar maakt Charlotte sieraden voor Pink Ribbon, de helft van de opbrengst gaat naar dit goede doel.

Na veel fietsen op een warme dag kwam ik oververhit aan bij Charlotte; een leuke spontane meid. Gelukkig stond er een kan koud water met munt en citroen op mij te wachten. Jammie! Nadat ik wat was afgekoeld begon de behandeling. Die was heerlijk. Eerst werd mijn huid grondig gereinigd, waarna onzuiverheden werden verwijderd. Vervolgens zijn mijn wenkbrauwen mooi geëpileerd en werd ik verwend met een heerlijke gelaatsmassage. Gedurende de behandeling kreeg ik advies van Charlotte over hoe ik mijn huid het beste dagelijks kan verzorgen. Tijdens het intrekken van het gezichtsmasker, dat werd afgestemd op mijn huidtype, werden mijn handen gepamperd met een paraffine badje. Deze behandeling had ik nog niet eerder gehad, maar jeetje, mijn handen zijn nog nooit zo zacht geweest, fantastisch!

Helemaal zen ging ik weer op weg naar huis

Beans Beauty Salon werkt met producten van Nouvital. Ik heb best een gevoelige huid en deze kan soms wel reageren met roodheid of wat prikken. Dit was bij Nouvital niet het geval. De producten voelden heerlijk aan op mijn huid, ook ruiken ze lekker: niet sterk of aanwezig, maar heerlijk fris. De producten van Nouvital kosten tussen de € 10  en € 40, heel betaalbaar dus. Wel zo fijn!

Sinds kort kun je bij Beans Beauty Salon ook terecht voor gellak op je nagels. Dit is een nagellak die zo’n twee weken blijft zitten. In de toekomst kun je bij Beans Beauty Salon ook terecht voor lichaamspakkingen. Even een moment voor jezelf om je lichaam helemaal te pamperen of een boost te geven. Bij de salon zit een kleine badkamer, hier kun je je dus rustig afspoelen na een lichaamspakking of massage.

Ik heb echt genoten van de behandeling. Helemaal ‘zen’ ging ik weer op weg naar huis. Wat een verwennerij, echt een aanrader!

Als Kus-lezer kun je nu genieten van een behandeling met 20% korting! Vermeld dan bij het reserveren even dat je een Kus-lezer bent. Deze actie is geldig bij de eerste behandeling die je boekt. Je kunt Charlotte ook altijd even vragen naar de voorwaarden.

Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Esther

Esther is een echte hotspot girl! Ze woont in het centrum van Amersfoort en gaat er graag op uit voor een koffietje, lunch of etentje. Naast lekker eten en drinken is ze dol op shoppen, series kijken, lezen en heeft ze een passie voor reizen. In het dagelijkse leven werkt ze als sociotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.

Comments are closed.