Het team

Jelena:

Profielfoto KusOprichter van dit blog. Woont al ruim vijftien jaar in Amersfoort en vergeet soms wel eens dat ze daar niet geboren is. Regelt de communicatie en organisatie voor dit blog en trekt er ook regelmatig op uit om iets over de stad te schrijven.

LEES MEER
Ze is freelance fotograaf, dus als ze bij je langskomt, neemt ze meestal haar camera mee. In haar vrije tijd is haar motto: niks moet en alles mag! Vooral van niks moeten is ze erg fan. Omdat ze er een gezonde levensstijl op na probeert te houden, kun je haar vaak vinden op een yoga mat of in de sportschool. Maar een ander motto van haar is: alles met mate. Dus een glaasje wijn tussendoor hoort er ook bij!

Vooral van niks moeten is ze erg fan

 


Marley:

MarleyEen echte Amersfoortse. Ze is expert op het gebied van beauty en schoenen. Vooral schoenen! Ze kan ze zelf maken, dus wie weet kom je haar in de toekomst nog eens tegen met een eigen collectie in de winkels.

LEES MEER
Ze is mega creatief en super handig. Van knutselen en taarten decoreren tot kleine auto reparaties. Dit alles dan wel op naaldhakken. Marley blogt het liefst over alles dat met beauty te maken heeft en test hiervoor graag adresjes en producten uit!

Ze is mega creatief en super handig

 


Daniëlle:

IMG_5975

Geboren in Amersfoort en opgegroeid in Hoogland. Woonde jaren in het centrum, maar bezoekt de hotspots nu vanuit Hoogland. Ze is dol op nieuwe restaurantjes, goed eten, bijpassende drankjes en vooral veel gezelligheid met vrienden en familie.

LEES MEER
Haar motto is daarom ook: er zit meer filosofie in een glas wijn dan in alle boeken. Zelf koken kan ze ook, maar vriend en (bonus)kinderen vinden uit eten gaan minstens zo fijn. Dat doen ze dan ook maar regelmatig. In het dagelijks leven werkt ze als marketing communicatie manager in de recycling en bloggen over food is een leuke toevoeging!

Ze is dol op nieuwe restaurantjes en goed eten

 


Sam & Arnoud:

12122468_761748170600195_7437643979006480621_n
Bloggen over alles dat met bewust leven te maken heeft. Ze zijn initiatiefnemers van &Joy Amersfoort waarin Sam yoga les geeft en Arnoud taiji.

LEES MEER
Een mooi stel dat genieten van de kleine dingen in het leven hoog in het vaandel heeft staan. Dit doen ze dan ook waar en wanneer ze maar kunnen! Ze laten je zien dat bewust leven hand in hand kan gaan met lol hebben. Een lekker biologisch wijntje op zijn tijd of een stukje biologisch vlees past daar prima bij. Ze delen deze manier van leven graag met je en laten je zien dat het dan ook echt een feestje kan zijn!

Ze laten je zien dat bewust leven hand in hand kan gaan met lol hebben

 


Ida:

Ida

Deze Rotterdamse city girl heeft inmiddels haar hart verloren aan Amersfoort! Ze woont in het centrum met haar man en kat Bruce waar ze druk bezig is met de rest van haar inburgeringscursus. Volgens ons lukt dit prima!

LEES MEER
Ze heeft inmiddels een eigen praktijk aan huis als yin-yoga docent en cranio-sacraal therapeut. Ze is geïnteresseerd in alles waar aandacht voor schoonheid is en wat met liefde is gemaakt of bedacht. Haar motto is daarom ook: Make love, not war.  Daarnaast heeft ze de aller-schattigste guilty pleasure, namelijk op de bank naar zielige Disney films kijken met manlief en kat Bruce. Uiteraard onder een roze dekentje!

Make love, not war

 


Esther:

Woont al ruim tien jaar in hartje centrum en is gek op lekker eten en drinken buiten de deur! Je zult haar daarom ook vaak wel ergens in de stad aantreffen voor een cappuccino, een lunch, een borrel, een dineetje of een combinatie van deze vier.

LEES MEER
Naast eten en drinken heeft ze een andere grote passie, namelijk reizen. En dan het liefst zo ver en exotisch mogelijk! Ze heeft al heel wat landen op haar bucket list af kunnen strepen. Net terug in ons koude kikkerlandje is ze alweer bezig met het plannen van haar volgende reis, op naar de zon! Als laatste is ze gek op shoppen en fashion. Op werk noemen ze haar daarom ook wel eens Esther Bling-Bling.

Ze noemen haar ook wel eens Esther Bling-Bling

 


Lisa:

Een echte fashionista! Lisa komt oorspronkelijk uit Groningen, maar woont sinds twee jaar met vriendlief in Amersfoort. Na haar studie Small Business en Retail Management en een Master in Marketing heeft ze haar hart verkocht aan haar eigen fashion bedrijf.

LEES MEER
Ze ziet er altijd super tof uit en we nemen haar styling tips graag aan! Ze is niet alleen gek op de styling van kleding en sieraden, ook haar interieur onderwerpt ze regelmatig aan een make-over. Haar vriendinnen noemen haar huis daarom ook het Pinterest huis van Lisa! In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met vriendinnen om te shoppen, uit eten te gaan, bij te kletsen en te sporten. Daarnaast is ze ook gek op (spelt)cake en taart bakken. En als ze een avondje vrij is, kijkt ze het liefst naar High School series zoal Gossip Girl en Pretty Little Liars.

Ze kijkt het liefst naar High School series

 


Annelies:

Heeft haar passie als make-up artist gevonden! Vanuit Woudenberg voor de liefde naar Amersfoort gekomen waar ze haar succesvolle visagie bedrijf runt. Ze is heer en meester met penselen en tovert iedereen  met gemak om in een prinses (of prins).

LEES MEER
Thuis houdt ze zich consequent aan één make-up vrije dag per week en gaat dan ook gewoon de deur uit! Dit kan ze prima hebben, want ook zonder make-up is het een echte beauty! In haar vrije tijd is ze gek op foute vrouwen series kijken, zoals de Gilmore Girls. Ze moet hier, zelfs na het de zoveelste keer gekeken te hebben, nog steeds om lachen!

Ze houdt van de Gilmore Girls

 


Amanda:

In het dagelijks leven vliegt ze als purser voor KLM de hele wereld over en daarnaast klimt ze regelmatig in de pen om de mooiste verhalen te schrijven. Deze creatieve geest met een gouden hart zet zich vol passie in voor anderen. Haar grootste project is mooie creaties maken waarvan de opbrengst naar een weeshuis voor kinderen in Afrika gaat.

LEES MEER
Thuis brengt ze graag tijd door met haar gezin en hond Pesto. Genieten van het leven is haar motto! En dat genieten zit hem vaak in de kleine dingen. Dauwdruppels op een blad, de eerste zonnestralen op een zondagochtend, een meeslepend boek of een heerlijke gemberthee. Kan ook niet anders met haar Italiaans-Franse roots! Joie de Vivre en La Dolce Vita is haar op het lijf geschreven!

Genieten van het leven!

 


En nog even special thanks to Sander:

SanderLevenspartner van Jelena en verantwoordelijk voor het prachtige design van dit blog. Geen Amersfoorter, maar genoeg verbonden met onze stad als tweede thuis. Dit vertellen we hem niet, want als Amsterdammer is hij het hier natuurlijk totaal niet mee eens!

LEES MEER
Als hij niet in zijn tweede thuis zit (niet vertellen hè!) zit hij thuis in Amsterdam met zijn kat Fritz. Als freelance creatief maakt hij coole dingen voor verschillende reclame bureaus en vindt daarnaast nog tijd om Kus uit Amersfoort te ontwerpen (waar we hem erg dankbaar voor zijn!). In zijn vrije tijd doet hij tegenwoordig aan kickboksen en bier drinken. Wel in die volgorde.

 

Als freelance creatief maakt hij coole dingen

 

Comments are closed.