Lifestyle

Hippe kleurrijke fietsen bij Klee Wielersport!

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

Hoe hip en leuk is het om je eigen fiets samen te stellen! En dat gewoon in Amersfoort! Met Chris Klee, eigenaar van Klee Wielersport, kun je sinds 2 jaar een eigen fiets samenstellen. Echt alles is mogelijk. Alle kleuren zadels, diverse soorten sturen, frames, handvatten met of zonder slingertjes, wel of geen spatborden, brede/smalle banden; zelfs gekleurde banden is mogelijk! Vanaf €269,- heb je al een complete fiets!

Chris verkoopt single speed (1 versnelling) en fixie fietsen. Fixie fietsen hebben geen remmen. Remmen doe je door langzamer te fietsen of “tegen te trappen”. In New York is dit al een fenomeen. Dit lijkt gevaarlijk maar het is gewoon even wennen (op een rustig stukje weg). Ik mocht voor 1 dag een fiets testen. Ik koos voor mijn eigen veiligheid een terugtrap fiets. Wat mij opviel was dat de fiets super licht, snel en heel behendig is, je rijd overal snel tussendoor. Echt een aanrader!

Zijn winkel op De Isselt heeft een gemoedelijke sfeer

Zijn winkel op De Isselt (Chromiumweg 25) heeft een gemoedelijke sfeer en er staan altijd 40 fietsen op voorraad. Zo krijg je al meteen een idee wat er allemaal mogelijk is. Met een kop koffie of thee bespreekt hij je wensen en geeft hij advies. Binnen 1 week heb je dan je eigen custom made fiets! Chris is dealer van VYDZ (zelfbouw pakket), Fuju en SE-Bikes. Daarnaast heeft hij zijn eigen merk fietsen: Klee! Ook heeft hij 2e-hands fietsen en nieuwe race- en mountainbike fietsen. Voor onderhoud en inruil kun je ook bij hem terecht.

Chris fiets zelf veel in Nederland, maar ook in het buitenland heeft hij veel ervaring opgedaan. Zo geeft hij advies voor (trekking)reis fietsen en vakanties/routes. Met dit enthousiasme wil hij volgend jaar in de huidige zaak een fietscafé beginnen met verse koffie en appeltaart (en wie weet ook wel de bananencake van Food to Fit!). Maar voorafgaand natuurlijk eerst een mooie rit op je mountainbike of racefiets maken. Deze ritten gaat Chris ook vanuit de winkel verzorgen. Ga zelf een kijkje nemen; een rondje op een fiets maken is altijd mogelijk!

Met weemoed ruil ik mijn fiets voor 1 dag weer in voor mijn degelijke vertrouwde stadsfiets met houten krat, welke ook door Chris is gemaakt. Wie weet wordt mijn volgende bike wel een hippe fel gekleurde fiets!

Klee Wielersport

Chromiumweg 25

Amersfoort

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

About Mariëtte

Energiek en positief, dat is kenmerkend aan Mariëtte! Ze is al jaren sportinstructrice en heeft ervaring met het geven van pilates (met als extra specialisatie pilates met borstkanker), bodyshape, bodybalance, (bedrijfs)bootcamp, boxing en staat altijd open om meer initiatieven op te pakken. Als het maar met sport en voeding te maken heeft. Daarnaast is ze ook voedingscoach bij haar eigen bedrijf Food to Fit. Genoeg om over te schrijven dus!

Comments are closed.