Fashion

Keizerin – de kleurrijkste winkel in Amersfoort!

Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , , , . Bookmark de permalink.
img_3741-kus

Foto’s: Jelena’s Fotografie

Keizerin, de kleurrijke winkel op de Zuidsingel, wie kent deze niet? Al meer dan tien jaar een begrip in Amersfoort en still going strong! Wat ooit begon als kinderkledingwinkel, is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een dames kledingwinkel met een geweldig gave collectie. Hier vind je unieke items die je niet in het standaard straatbeeld ziet. En als je een echt gaaf jurkje wilt hebben, is dit het adres waar je moet zijn! Keizerin vierde afgelopen jaar haar tien jarig bestaan en heeft besloten dit feestje nog even te verlengen.

Sind september vorig jaar staat er namelijk elke maand een bijzonder merk in de spotlight. De etalage wordt in de laatste week van die maand speciaal ingericht en Keizerin verloot in samenwerking met dat merk een royale give away. Aankomende maand aandacht voor het Nederlandse merk Zilch. Dit label is oorspronkelijk begonnen met het vervaardigen van zijden kleding, maar heeft dit uitgebreid met meer materialen. Allemaal heerlijk comfortabel zoals sojaboon, linnen, wol en bamboe. De collecties bestaan voor een groot deel uit jurkjes, vestjes, topjes en rokjes in uitgesproken kleuren en opvallende prints. Naast de meer speelsere thema’s bestaat elke collectie ook uit klassieke modellen in rustige tinten. 

Naast kleding, kun je bij Keizerin ook terecht voor leuke accessoires

Zilch heeft maar 4 vestigingen in Nederland en een beperkt aantal verkooppunten, waaronder Keizerin. Uniek dus! Ook Zilch heeft een give away beschikbaar gesteld, maar wat dat is, is nog even een verrassing! Hou de Facebook van Keizerin in de gaten om op de hoogte te blijven.

Naast kleding, kun je bij Keizerin ook terecht voor leuke accessoires. Heb je bijvoorbeeld al gehoord over Metal Birds? Dit zijn hippe vogels voor in je tuin. Met de hamer is de vogel zo bevestigd in een boom, houten schutting of kozijn. De vogels zijn gemaakt van cortenstaal, een metaalsoort dat door de weersinvloeden een mooi roestbruin kleurtje krijgt. Een echt origineel kado voor elke gelegenheid, man of vrouw. 

Dat vind ik nou zo leuk aan Keizerin. Eigenaresse Monique koopt met veel liefde en aandacht nieuwe collecties in. Authenticiteit is wat hierbij de boventoon voert. Durf jezelf te zijn is de boodschap! En aan kinderen is ook nog steeds gedacht. Een aantal merken heeft naast de collectie voor dames, ook een collectie voor de kleine dames. Deze kunnen bij Keizerin op speciale rekken, aangepast aan hun lengte, meestruinen en ook zo een leuk jurkje scoren!

Kom in de Herfstvakantie zeker een mooi fashion item kopen, want dan trakteert Keizerin je op een warme chocolademelk bij chocoladebar Quetzal!

Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , , , . Bookmark de permalink.

About Jelena

Jelena regelt als oprichter van dit blog de communicatie en organisatie. Ze werkt als freelance fotograaf en is mede-eigenaar van the Odd Bunch. Daarnaast heeft ze veel lol in het geven van workshops en biedt ze graag advies aan ondernemers op het gebied van social media.

Comments are closed.