Lifestyle

Kus uit Amersfoort gaat stoppen!

Dit bericht is gepost in Lifestyle. Bookmark de permalink.

De laatste maanden heb je het waarschijnlijk al gemerkt; het werd een beetje stil aan het Kus-front. Na een periode van goed nadenken (en het ook even laten bezinken), heb ik besloten te stoppen met Kus uit Amersfoort.

Ik (Jelena) had nooit durven dromen dat Kus zo’n succes zou worden. Ruim twee jaar geleden begon ik de eerste schetsen van Kus te maken op een strand in Zuid-Frankrijk. Ik had in de 15 jaar dat ik in Amersfoort woonde de stad zien groeien en bloeien. Van een klein provincie stadje werd het een stad met een grootstedelijke allure. De ene hippe hotspot na de andere opende haar deuren. Zelfs de winkels gingen open op zondag! (jeej)

Deze ontwikkelingen maakten me zo blij, dat ik me echt geroepen voelde om dit grootschalig te delen via een cityblog. Eenmaal online ging het als een sneltreinvaart. Binnen de kortste keren verzamelde ik een geweldig team van bloggers om me heen die net zo dol op de stad waren als ik. De likes op onze Facebookpagina groeiden snel en niet veel later kwam daar ook Instagram bij.

Binnen een half jaar wisten veel ondernemers ons te vinden. Er waren zoveel leuke en nieuwe initiatieven waarover geschreven kon worden, dat we zelfs met een groep van 15 à 18 bloggers tijd te kort kwamen. Daarnaast werden we regelmatig in de weekenden uitgenodigd voor minstens 2 à 3 events. En daar kwam meteen ook een uitdaging om de hoek kijken. Met Kus schreven we namelijk zoveel mogelijk uit eigen ervaring. Dat is ook de meerwaarde van een blog. Hoe smaakt het eten op de kaart van een restaurant, hoe voelt een bepaalde beauty behandeling aan, hoe is de sfeer op de plek waar je over schrijft?

Hoe leuk dingen ervaren en uittesten ook is, het kost ontzettend veel tijd.

Hoe leuk dingen ervaren en uittesten ook is, het kost ontzettend veel tijd. Om maar niet te spreken over de tijd die het kost om deze ervaring in een goed artikel te zetten en alles wat erna nog bij komt kijken. It’s a fulltime job! Eentje die je niet zomaar als hobby erbij kan doen. Al snel kwam ook het kantelpunt om van Kus een officieel bedrijf te maken. Super tof natuurlijk, want het was iets dat sowieso in de planning lag. Alleen bleek het in de praktijk voor mij lastig te zijn om een goed werkend businessplan neer te zetten. Daarnaast kwam er een andere uitdaging op mijn pad: een nieuw bedrijf dat ik samen met mijn vriend run. De focus op allebei houden ging niet en dit stelde me voor een keus. Na veel wikken en wegen heb ik besloten volledig voor mijn andere bedrijf te gaan waar meer toekomst in zit.

Kus blijft wel online staan, dus mocht je nog tips uit de oude doos willen halen, vooral doen! Er staan genoeg pareltjes tussen die je misschien nog niet hebt gezien. En omdat Kus nou eenmaal in mijn hart zit, zal ik het niet kunnen laten om af en toe wat op de Kus-Insta te delen. Verder zal het merk “Kus” niet verdwijnen, dus ik hoop dat je je like nog even laat staan. Misschien komt er over een tijd iets anders leuks voor in de plaats!

Maar voor nu wil ik je bedanken dat je Kus uit Amersfoort hebt gevolgd! En ook voor alle goede tips die we de afgelopen jaren hebben gekregen. Zonder jouw enthousiasme en interesse hadden we nooit zo groot kunnen worden! Kus was een geweldig avontuur. Wat hebben we als team een plezier gehad en wat hebben we ontzettend veel leuke en bijzondere mensen ontmoet. Door Kus leerden we de stad weer op een heel andere manier kennen. En dat is een ervaring die ik in ieder geval nooit had willen missen!

Wie weet tot ziens!

Veel liefs en een Kus,

Jelena

Dit bericht is gepost in Lifestyle. Bookmark de permalink.

About Jelena

Jelena regelt als oprichter van dit blog de communicatie en organisatie. Ze werkt als freelance fotograaf en is mede-eigenaar van the Odd Bunch. Daarnaast heeft ze veel lol in het geven van workshops en biedt ze graag advies aan ondernemers op het gebied van social media.

Comments are closed.