Lifestyle

Newsflash: Lykke Moodstore geopend in de Krommestraat!

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Foto’s Esther

Het leukste straatje van Amersfoort, de Krommestraat, heeft er sinds 1 april een toffe spot bij: Lykke Moodstore! Een moodstore waar je verschillende leuke spullen voor je huis kunt vinden: van kussens tot kookboeken en van planten tot kaarten. Noem het maar op en ze hebben het!

Er is veel liefde en passie in Lykke (wat geluk betekent in het Deens) Moodstore gestoken en dat straalt de plek ook echt uit. Ik ben zaterdag een kijkje wezen nemen en hoorde van eigenaresse Inge dat alles in een maand uitgedacht en opgezet is. Vrijwel alle spullen komen rechtstreeks uit Denemarken. Ze zijn stylish en duurzaam. Ik heb echt genoten van al het moois in de winkel en wilde het liefste met tassen vol naar huis!

Bij Lykke Moodstore kun je naast alle mooie spullen ook terecht voor styling en interieur advies. De moodstore is echt iets nieuws in Amersfoort. Door de inrichting van de winkel, die aanvoelt als een woonkamer, kun je ook al veel inspiratie op doen.

Je kunt hier trouwens ook even rustig zitten voor een kop koffie, thee of een sapje met iets lekkers er bij. Echt een aanrader dus om een keer naar binnen te lopen en te genieten van al het leuks en moois!

Lykke Moodstore heeft nog geen Facebook of website, maar ze zijn er hard mee aan de slag! Even in de gaten houden dus. De moodstore is gevestigd op de Krommestraat 12. 

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Esther

Esther is een echte hotspot girl! Ze woont in het centrum van Amersfoort en gaat er graag op uit voor een koffietje, lunch of etentje. Naast lekker eten en drinken is ze dol op shoppen, series kijken, lezen en heeft ze een passie voor reizen. In het dagelijkse leven werkt ze als sociotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.

Comments are closed.