Fashion

Nieuw: Little Shop of Colours!

Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Instagram foto’s: Jelena

In de Koestraat opent vandaag een allerschattig boetiekje: The Little Shop of Colours! Hier vind je pareltjes van kleurrijke jurkjes, schoenen en accessoires in vintage-stijl. Eigenaresses Ellen en Roos (moeder en dochter) vonden dat het Amersfoortse straatbeeld wat meer kleur kon gebruiken.

In de winkel vind je veelal Engelse fashion labels zoals Collectif Vintage, Lindy Bop en Hell Bunny (hoe cool!). De dag voor opening mocht ik alvast een sneak peek nemen en kennis maken met Ellen en Roos. Bij binnenkomst werd ik al meteen vrolijk. Het is echt een lieflijk paradijsje waar je binnen stapt en meteen je ogen uitkijkt. Ik werd al snel aangetrokken door de bijzondere schoenen van Irregular Choice die meer op kleine kunstwerkjes lijken dan schoenen. Hoe gaaf om hiermee echt een toon te zetten als je erop uit gaat!

In gedachten waande ik me op de set van Lala land

Verder werd ik instant hebberig van de jurken. Super vrouwelijk en uniek. In gedachten waande ik me op de set van Lala land….met Ryan Gosling uiteraard! (zucht). De prijzen vond ik echt verrassend vriendelijk! Vaak zijn jurken in vintage-stijl een beetje duur, maar bij The Little Shop of Colours kun je voor een mooie prijs een prachtig exemplaar scoren. Ryan Gosling, here I come!

Als ik die jurk heb gescoord neem ik trouwens meteen een petticoat mee. Je vindt ze hier in vele (hoe kan het ook anders) kleuren. De petticoat mag wat mij betreft echt in het straatbeeld terugkomen. Waar is de tijd van op en top vrouwelijk voor de dag komen met zwierige jurken die je taille prachtig doen uitkomen? Ik heb besloten hier lekker mee te beginnen, dus binnenkort zie je me met zwier-jurk, prachtige schoenen en Ryan Gosling aan mijn arm in de stad flaneren!

The Little Shop of Colours opent de deuren op zaterdag 8 april om 12.00 uur met een openingsfeest, inclusief muziek, modellen, ballonnen, een goochelaar en openingsacties. Gauw gaan dus! En als je er bent, neem dan ook zo’n jurkje mee. Maken we samen de binnenstad onveilig! (knipoog)

Liefs, Jelena

Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Jelena

Jelena regelt als oprichter van dit blog de communicatie en organisatie. Ze werkt als freelance fotograaf en is mede-eigenaar van the Odd Bunch. Daarnaast heeft ze veel lol in het geven van workshops en biedt ze graag advies aan ondernemers op het gebied van social media.

Comments are closed.