Lifestyle

Problemen met je mobiel? Ga naar Telecombinatie Emiclaer!

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Fotobron: Telecombinatie Emiclaer

Mobiele telefoons, wie kan er nog zonder? De laatste drie jaar had ik in verband met milieu-overwegingen mijn oude Samsung aangehouden. Het ding deed het nog, dus waarom voor de nieuwste snufjes gaan? Alleen begon mijn GPS na drie jaar flink te haperen. Na herhaalde reset pogingen werd het tijd om de hulp van een expert in te schakelen. Ik was van plan om nog een tijd vooruit te kunnen met mijn Samsung.

Als Amersfoort-Noord bewoner ging ik al jaren naar hetzelfde adresje in winkelcentrum Emiclaer, alleen stond ik daar ineens voor een dichte deur! Weg was mijn voormalige mobiele steun- en toeverlaat. Een beetje balend liep ik weer terug, tot ik om de hoek van de Etos (schuin tegenover de Hema) Telecombinatie zag staan. Ik ben hier vaker langs gelopen, maar wist niet of ze ook eerste hulp voor oude mobieltjes gaven. Toch maar proberen. Eenmaal binnen werd ik meteen vriendelijk te woord gestaan door Khaled. En of ze eerste hulp konden bieden!

Ik ben namelijk echt blij met de service!

Opgelucht legde ik het GPS probleem uit. En ook dat ik als ZZP’er niet te lang zonder mobiele telefoon kan. Dat was geen probleem, Khaled bood me een vervangend toestel aan. Ook een Samsung, dus ik hoefde niet tijdelijk te wennen aan een nieuw besturingssysteem. Kleine reparaties kunnen bij Telecombinatie vaak al binnen één of twee uur gerepareerd worden. Voor grotere problemen wordt je binnen een dag netjes teruggebeld met de “diagnose”. Mijn GPS probleem bleek lastiger te fixen, maar ik werd goed op de hoogte gehouden. Na een aantal dagen kon ik mijn gerepareerde mobiel weer meenemen. Khaled gaf aan dat het probleem verholpen leek, maar mocht dat niet zo zijn, dan kon ik meteen terugkomen. Op reparaties zit namelijk 3 maanden garantie. Erg fijn!

Helaas bleef mijn GPS protesteren, dus vroeg ik me af of het niet alsnog tijd werd voor een andere mobiel. Vriend-lief en ik besloten dat hij een nieuwe mobiel zou aanschaffen (omdat zijn abonnement verlopen was) en ik zijn Iphone zou overnemen. De GPS van Iphones zijn een stuk minder bug gevoelig heb ik begrepen, dus jaja, ik hoor nu bij team Iphone! Natuurlijk wilde ik dit bij mijn nieuwe mobiele steun- en toeverlaat Khaled van Telecombinatie regelen. Ik ben namelijk echt blij met de service! Hij  gaf ons goed advies over een nieuw abonnement, hielp mijn vriend bij de overstap en hielp mij ook nog eens met het overzetten van de gegevens van mijn Samsung naar de Iphone. Ik kan je zeggen, voor een technische nitwit als ik kwam deze hulp als geroepen. Geen gedoe en met een goed werkende mobiel de deur uit.

Ik kon je deze tip daarom niet onthouden. Bij Telecombinatie Emiclaer weten ze namelijk echt wat goede en vriendelijke service is! Dank je wel Khaled en team!

Liefs, Jelena

P.s: Als je nu een abonnement voor Energie, Alles-in-1, Mobiel of Sim-only afsluit bij Telecombinatie, dan krijg je een dagje wellness voor 2 cadeau t.w.v. 65,- euro! Altijd fijn! Check de website voor meer info.

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Jelena

Jelena regelt als oprichter van dit blog de communicatie en organisatie. Ze werkt als freelance fotograaf en is mede-eigenaar van the Odd Bunch. Daarnaast heeft ze veel lol in het geven van workshops en biedt ze graag advies aan ondernemers op het gebied van social media.

Comments are closed.