Lifestyle

Samen sporten is leuk met Ouder en Kind Bootcamp!

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

Fotobron: FITication

Je kent het wel, de week is weer voorbij gevlogen. De kids hebben een vol programma, jij hebt een vol programma. Is er echt quality time geweest samen met je kids? Is er wel quality time geweest voor jezelf? Heb jij een uurtje lekker kunnen bootcampen, sporten of hardlopen? Nee? Hoe mooi is het dat je nu deze aspecten kunt combineren tijdens de Ouder & Kind Bootcamp!

Bootcampen samen met je kids, hoe leuk is dat. Samen werken, zweten, leren en elkaar motiveren, maar vooral veel plezier hebben! Iedereen weet inmiddels hoe belangrijk het is om te bewegen, om te sporten, maar het is ook zo belangrijk om hier de fun factor aan toe te kunnen voegen. Bij &Move It van FITication kan dit.

Je wordt zondagochtend wakker, kijkt naar buiten en denkt (ongeacht of er sneeuw ligt, regent of onze prachtige zon schijnt) “Yes, vandaag mogen we weer”. Je maakt de kids wakker, sportkleding aan, gezond ontbijtje er in en gaan!

Alle oefeningen zijn natuurlijk voor de kids verantwoord, maar ook voor de ouders effectief

De kids staan te trappelen om weer te mogen bootcampen, sommige kids moeten nog even ontdooien, maar ook daar is gewoon ruimte voor. Niks moet, alles mag. We starten de les met een gezamenlijke warming-up, de dobbelspel. Jij en je kids bepalen aan de hand van de twee dobbelstenen bijvoorbeeld hoeveel burpees je moet maken of hoe vaak je sprintjes moet trekken….altijd een spannend moment! Zodra jullie lekker opgewarmd zijn beginnen we aan het parcours. De elementen van het parcours zijn elke keer weer anders, boxing, jumps, battlerope en zo zijn er nog tal van oefeningen. Voor de kids is het heel leerzaam, ze kunnen op een speelse en leuke manier kennis maken met bootcamp, met sporten. Gezonde competitie is natuurlijk ook leuk, we eindigen de les met estafettes of een wedstrijdje touw trekken. Zullen de kids of de ouders sneller zijn?

Alle oefeningen zijn natuurlijk voor de kids verantwoord maar ook voor de ouders effectief. Je denkt misschien dat het voor jou als ouder niet zo zwaar is, maar heb je wel eens één van je kids op je rug gehad om vervolgens te gaan squaten…goed voor de billen!
Na tal van zweetdruppels, schaterlachjes en mooie momenten is de les weer voorbij. Jeetje wat gaat de tijd altijd snel. Je stapt weer voldaan op de fiets met je kids die nog vol energie zitten en een glimlach van oor tot oor hebben, beter kan je de zondagochtend niet beginnen!

Durf jij het aan? Elke derde zondag van de maand is de Ouder & Kind Bootcamp les in Amersfoort, wil je vaker? Dat kan, elke eerste zondag van de maand zijn ze ook te vinden in Barneveld.

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

About Emma

Emma is eigenaresse van Healthclub OpenAir Amersfoort en FITication. Je kan bij haar terecht voor (special) bootcamp lessen, verschillende cursussen, personal training en sportevenementen. Ze gelooft in de kracht van doelen zetten, overtreffen en doorgaan! Haar creativiteit en energie kan ze kwijt in haar lessen en in het bedenken van nieuwe sportevenementen en specials. Ze vertelt je graag hoe je op een leuke manier een fit leven kunt leiden!

Comments are closed.