Food & Drinks

SEM Sla en Meer

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

content1
Nou zou je zeggen dat er niet veel meer te vertellen is over een plek waar al zo veel over geschreven is. En toch raak je niet uitgepraat over Amersfoorts eerste saladebar SEM Sla en Meer.

Nog maar een paar maanden open en nu al een daverend succes. SEM is waar Amersfoort al die tijd op heeft gewacht. Ik vraag eigenaar Jelle of hij het leuk vindt als ook ik iets over hem schrijf, ondanks dat velen mij al zijn voorgegaan.
“ Natuurlijk!”, is het antwoord van de altijd vrolijke Jelle. “ Het is echt geweldig, iedereen weet me te vinden. Gisteren zaten hier gewoon twee bloggers tegelijk. Het nieuws over mijn zaak heeft zich als een lopend vuurtje verspreidt. Morgen verzorg ik tussen de drukke bedrijven door ook nog de catering voor een groep van honderd man.”

Het is leuk Jelle stralend te zien vertellen over SEM. Het succes heeft hij niet alleen te danken aan het feit dat hij de eerste is die een saladebar in onze stad heeft geopend. Bij SEM weet je zeker dat het eten vers en met veel zorg en liefde wordt bereid. Daarnaast zijn de producten die hij gebruikt op en top verantwoord en past het helemaal bij een gezonde levensstijl.

Bij SEM weet je zeker dat het eten vers en met veel zorg en liefde wordt bereid

Wat dat betreft is SEM echt een uitkomst voor me. Naast salades (die overigens echt heerlijk zijn!) heeft SEM ook meer. En dat zijn heerlijke huisgemaakte zoetigheden. Deze zijn allemaal bereid zonder gebruik van geraffineerde suikers of wit meel. En dat hoor ik nou graag! Als je denkt dat dit nooit lekker kan zijn, dan heb je het mis! De chocolade-kokos taart die ik probeerde was echt goddelijk! Ook het taartje van de week gezoet met dadels en rozijnen was een succes. Dit is nog eens schuldvrij genieten!

Naast al het verantwoorde lekkers dat SEM te bieden heeft, is dit gewoon een erg fijne plek waar ik graag kom. Jelle en zijn team zijn super relaxt en vriendelijk. De inrichting van de zaak is licht met een echt thuis-gevoel en bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten aan een mooie gracht.

Fotografie: Jelena’s Fotografie

SEM Sla en Meer

Kortegracht 6
Amersfoort
033-4451500
www.slaenmeer.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Di t/m zondag 11.00 – 21.00

Dit bericht is gepost in Food & Drinks and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Jelena

Jelena regelt als oprichter van dit blog de communicatie en organisatie. Ze werkt als freelance fotograaf en is mede-eigenaar van the Odd Bunch. Daarnaast heeft ze veel lol in het geven van workshops en biedt ze graag advies aan ondernemers op het gebied van social media.

Comments are closed.