Onze sponsoren

Joost van der Helden helpt jou je doel te bereiken! Of dit nou gewichtsverlies is, het creëeren van meer spiermassa, bewuster en beter leren trainen of algehele fitheid. Joost baseert zijn begeleiding op vier pijlers, namelijk voeding, training, rust en mindset. In combinatie met een aangepast voedingsschema, personal training en online personal training weet hij van jou een echte held te maken!

LEES MEER

 

Helden Personal Training

Amersfoort

www.heldenpersonaltraining.nl

Wordt je eigen held!


 Een coole lifestyle- en conceptstore met een enthousiast en bevlogen team. Niet alleen om jou van top tot teen aan te kleden, maar ook om toffe initiatieven en samenwerkingen in de stad te stimuleren. Bij Reuring kom je naast shoppen voor de laatste fashion, ook voor een lekkere cappuccino aan de bar of om een origineel item te scoren voor in huis of als cadeau aan iemand. Af en toe zelfs onder het genot van een wijntje op zaterdagmiddag en je shop ervaring is compleet!

LEES MEER

BeFunky Collage

Reuring

Langestraat 109
Amersfoort

www.facebook.com/reuringamersfoort


Een ruim en betaalbaar aanbod van grote ketens en leuke lokale winkels vind je op het Sint Jorisplein! Parkeren kan heel makkelijk in de Q-Park Sint Jorisplein. Pak de roltrap en je shopping dag kan beginnen. Of loop via de Riddergang passage, een zijstraat van de Utrechtsestraat, het Sint Jorisplein binnen. Verder kijken hoeft eigenlijk niet meer…Veel shop plezier!

LEES MEER

Sint Jorisplein

Riddergang 2
Amersfoort

www.sint-jorisplein.nl


Ontmoet Sonny Croque. Inderdaad, de zoon van Monsieur Croque. Sonny’s Croques worden gemaakt volgens een uniek procedé. Overgedragen van vader op zoon. Een originele Croque vraagt om de beste ingrediënten. Die haalt Sonny bij de beste van de markt. Een echte Croque vraagt bovendien om liefde. Of passie. Of enthousiasme. Of hoe je het ook wilt noemen. Punt is dit: Sonny heeft het. De rest is bijzaak. Hij maakt overheerlijke Croques en dat is waar het om gaat!

LEES MEER

Son of a Croque

Arnhemsestraat 2A
Amersfoort

www.sonofacroque.com

Making terribly good things between things


Comments are closed.