Fashion

Stijlvol tweedehands, het kan!

Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , . Bookmark de permalink.
coconuts_alisson_amersfoort_1

Fotografie: Marisa Broekhuizen

Ben jij al helemaal dol op het speuren in tweedehands zaakjes en vind je vaak een prachtig tweedehands pareltje? Of denk je: mwah, dat tweedehands is niet echt wat voor mij. Dat laatste kan ik ook best begrijpen. Al ben ik zelf wel een voorstander van tweedehands. Maar niet iedereen heeft zin om te speuren in de vaak niet zo nette zaken. Hoewel er ook zeker tweedehands winkels zijn die er netjes uitzien zoals de Terres des Hommes op de Kamp.

Via Instagram vond ik een leuke Amersfoortse chick die echt een kei is in het vinden van tweedehands geluk. En dan vooral in de vorm van toffe kleding en accessoires. Dus lukt het jou niet altijd om die tweedehands pareltjes te vinden? Alisson will do the job for you!

Alisson Coconuts Amersfoort 1

Via haar Instagram account Coconutsshop verkoopt Alisson tweedehands kleding. Ze showt volledige outfits die ze zelf bij elkaar geshopt heeft of via haar netwerk verkregen heeft. Alisson laat zien dat tweedehands kleding gewoon heel tof kan zijn als je de juiste items vindt en goed combineert. Alle kledingstukken zijn los te koop voor een leuk prijsje en binnen Amersfoort hoef je geen verzendkosten te betalen.

Alisson Coconuts Amersfoort 2

Om er achter te komen waarom Alisson begonnen is met het verkopen van tweedehands kleding sprak ik met haar af bij mijn favo koffietentje Livingstone. Alisson had haar hond Coco (waar de naam Coconuts vandaan komt) bij zich en nadat ze ging zitten hebben we gelijk een uur aan èèn stuk door gepraat. Wij vinden beiden duurzaamheid belangrijk. Maar willen ook gewoon toffe kleding dragen.

Alisson Coconuts 3

Helemaal bewust wat betreft duurzaamheid en kleding was en ben ik overigens ook nog lang niet. Ik was lange tijd in de veronderstelling dat ik enkel een goede daad deed wanneer ik mijn kleding wegbracht naar een goed doel. Dit gaat echter niet geheel op. Want ook ik draag dan gewoon bij aan de enorme bergen kledingafval in Derde wereld landen, helaas.

Alisson Coconuts Amersfoort 4

Daarom blijf ik op zoek naar fijne plekken in Amersfoort om mooie tweedehandskleding te vinden. En Coconutsshop is daar nu èèn van!

Alisson Coconuts Amersfoort

Als je meer wilt lezen over duurzame kleding dan kun je ook even een kijkje nemen op: Nudge.nl.

Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , . Bookmark de permalink.

About Marisa Broekhuizen

Marisa is een freelance fotograaf die graag echte momenten vast legt: Marisa Elisa Photography. Ze vindt het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te leven en zoekt graag toffe adresjes in Amersfoort op die duurzaamheid ook hoog in het vaandel hebben staan.

Comments are closed.