Bewust Leven

Stille wateren…creatieve gronden

Dit bericht is gepost in Bewust Leven and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.

Foto’s: Sam

Amersfoort heeft er alweer een nieuwe parel bij: StilleWateren. Een plek om te ontdekken, leren en creëren. In deze bijzondere ruimte kan je in stilte werken maar ook workshops en trainingen volgen.

Op vrijdag spreken Arnoud en ik (Sam) af met Jolanda Sieders, de oprichtster van StilleWateren. Als we voor de deur staan vragen we ons af wat we binnen gaan aantreffen. De grijze voorgevel met haar rood met witte raamluiken geeft weinig prijs, het lijkt een beetje een oude boerderij. Juist hierdoor zijn we verrast als we de frisse en rustige ruimte binnen stappen. In dit pand heeft zo’n 100 jaar een bruine kroeg gezeten maar dat kan je nauwelijks geloven als je het van binnen ziet .

Jolanda is hartelijk, enthousiast en vertelt vol passie over haar plek. 10 Jaar geleden is ze StilleWateren begonnen vanuit haar studeer- en hobbykamer in Rotterdam waar ze woonde en dit voorjaar is zij neergestreken in het centrum van Amersfoort. Als je een plek zoekt waar je in stilte aan je scriptie wilt werken, wilt breien of je beleidsstuk af wilt maken, dan ben je bij Jolanda aan het juiste adres. Op bepaalde dagdelen van de week is StilleWateren gereserveerd voor mensen die een plek zoeken om rustig te werken. Koffie, thee en iets lekkers staat voor je klaar en tegen een kleine vergoeding heb jij je eigen werkplek met wifi.

Als je de komende tijd in stilte komt werken betaal je 2 dagdelen voor de prijs van 1

Maar StilleWateren is veel meer dan dat! Jolanda geeft zelf workshops (o.a. Creëer je droombord, Quilt in Zen) en uiteraard wil zij StilleWateren ook graag aan jou verhuren als je zelf een (creatieve) workshop wilt organiseren.

En tot slot heeft Jolanda ook nog een eigen webshop. Zo heeft ze een set reflectiekaarten ontwikkeld, kaarten die jou na laten denken over je eigen wijsheid. Kijk zelf eens in haar webshop, daar vind je tassen, sieraden, kussen hoezen en nog meer moois van haar hand.

Ben je benieuwd naar StilleWateren? Als je de komende tijd in stilte komt werken betaal je 2 dagdelen voor de prijs van 1!

Dit bericht is gepost in Bewust Leven and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Sam en Arnoud

Arnoud en Sam zijn de initiatiefnemers van &JOY Amersfoort. &JOY staat voor fun, aandacht, in contact zijn met jezelf en je omgeving, een gezonde levensstijl, een glim- of schaterlach! Binnen &JOY geeft Arnoud taiji en Sam yoga. Wil je hier meer informatie over, kijk dan op www.enjoyamersfoort.nl

Comments are closed.