Fashion

StyleFlavour, de fashion hotspot van Amersfoort

Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Fotobron: StyleFlavour

Een paar weken geleden sprak ik de eigenaresse van StyleFlavour in haar prachtige winkel gelegen aan de Koestraat in hartje Amersfoort. Flavour is haar eigen brand. Alyssa (30) openende in november vorig jaar haar winkel. En het is niet zomaar een winkel, ze verzamelt de mooiste fashion items die je outfit extra flavour geven én ze zorgt ervoor dat je met een complete outfit de deur uit gaat. Naast mooie kledingstukken heeft ze een prachtig assortiment aan onder andere oorbellen, tassen, accessoires en natuurlijk haar eigen Flavour collectie (baseball, sweater en t-shirt). Daarnaast is onlangs het woordmerk ‘Love Warrior’ toegevoegd aan de collectie.

De Koestraat is zich de laatste tijd aan het ontpoppen tot een gezellige en vriendelijke straat vol met leuke winkeltjes en andere hippe ondernemers. Alyssa wil samen met de andere ondernemers in de straat proberen er een tweede Krommestraat van te maken. StyleFlavour bevindt zich in het pand waar tot voor kort een café gevestigd zat, maar zij heeft het omgetoverd tot een fantastische winkel waar je je ogen goed de kost kunt geven. De Charles Dickens ruitjes in zwart en wit maken de etalage gezellig en bijzonder.

StyleVilla

Na haar mode-, trend- en concept gerelateerde studies, is ze gestart met StyleVilla. Ze helpt bedrijven met het complete plaatje: karakter geven aan een onderneming. Naast persoonlijk stijladvies en re-design, adviseert ze bedrijven ook na te denken wat voor een bijzonder gevoel ze aan klanten willen meegeven. Een mooie gedachte. Met dit in het achterhoofd is ze begonnen met het waarmaken van de grootste droom: het opzetten van StyleFlavour.

Het opbouwen van een klantenrelatie is iets wat hoog in het vaandel staat, net als het bieden van een goede service aan klanten. StyleFlavour richt zich voornamelijk op vrouwen in het middensegment, maar natuurlijk kun je ook langs komen als je een leuk paar oorbellen zoekt.

De toekomst

“Waar ik over vijf jaar sta? Dat het concept Flavour (voluit StyleFlavour) met het credo ‘Today I’m adding some Flavour’ een begrip is in Amersfoort en dat mensen in de wijde omgeving weten wat StyleFlavour is en met een fijn gevoel aan het merk denken. Dat vind ik heel belangrijk. Het gevoel dat je iemand meegeeft”, aldus Alyssa.

Ben je op zoek naar een fashion hotspot in Amersfoort? Dan moet je zeker een kijkje nemen op Koestraat 12. De winkel is dinsdag tot en met zaterdag open en achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de webshop. Vanaf de lente is ze ook op zondag geopend.

 

Dit bericht is gepost in Fashion and tagged , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Dionne Knooren

Dionne werkt als PR en marketing consultant en daarnaast runt ze haar eigen lifestyle blog Diolifestyle. Alsof dat nog niet genoeg is, organiseerde ze de Lifestyle Factory Market in de Prodentfabriek en werkt ze als freelancer. Ze houdt erg van reizen en gaat het liefst elke maand op citytrip, dat lukt aardig. Daarnaast is ze bezig met de laatste mode trends. Dionne houdt je graag op de hoogte van de leukste mode adresjes, conceptstores en andere hippe plekken in Amersfoort.

Comments are closed.