Lifestyle

THUIS! bij de buren

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , . Bookmark de permalink.

7 juni 2016: Thuis bij de Buren is vanaf deze week gesloten in verband met de verhuizing naar een nieuw pand in Amersfoort! Zodra bekend is waar ze zich zullen vestigen, laten we dit weten!

Ik ben gek op de pareltjes in de stad. Van die mooie en verrassende winkels op plekken waar je ze niet verwacht. THUIS! bij de buren is zo een parel! Deze prachtige concept store zit op het Eemplein. Een plein dat vol zit met grote ketens. Daardoor kan het zijn dat je deze winkel nog niet ontdekt hebt, maar daar komt na het lezen van dit blog snel verandering in!

THUIS! bij de buren wordt gerund door Tommy. Een bevlogen en creatieve ondernemer. Samen met zijn partner Richard heeft hij van de voormalige stomerij een waar paleisje gemaakt. De winkel in Amersfoort is de tweede vestiging van Tommy. De eerste vestiging THUIS! zit in Hilversum. Waar in Hilversum vooral interieur- en lifestyleproducten worden verkocht, vind je in Amersfoort ook kleding.

Wat bij binnenkomst meteen opvalt is de heerlijk lichte en ontspannen sfeer. Alsof ik zo vanuit het vliegtuig op een eiland als Ibiza stap. Een plek om even de boel de boel te laten en lekker rond te neuzen tussen de mooie spullen. De collectie is perfect op elkaar afgestemd en vloeit mooi in elkaar over. De winkelinrichting creëert Tommy zelf. Zo ook de inkoop die Tommy en Richard wekelijks doen. Elk product is speciaal geselecteerd voor de winkel en heeft een eigen verhaal. De producten komen uit kleine fabriekjes van over de hele wereld en zijn op een aantal na merkloos. Dit zorgt ervoor dat alles wat je bij THUIS! bij de buren koopt echt uniek is en……op=op. Daar hou ik van! Geen 13 in het dozijn dus!

Daarnaast zijn de producten op duurzame wijze geproduceerd

Daarnaast zijn de producten op duurzame wijze geproduceerd en wordt er geen gebruik gemaakt van kinderarbeid. Nou denk je misschien dat hier een flink prijskaartje aan hangt, maar ik ben echt verrast als ik de vriendelijke prijzen zie. Juist doordat de producten van kleine fabrikanten afkomstig zijn, is het mogelijk de prijzen laag te houden.

Zoals eerder gezegd vind je bij THUIS! bij de buren ook een mooie kledingcollectie. Ook dit wordt, net als de overige producten, in kleine hoeveelheden ingekocht. Met een achtergrond in de design- en fashion branche heeft Tommy duidelijk oog voor stijl. Hij is niet iemand die de trends achterna loopt, maar echt de trend zet!

Kortom, een winkel waar je de tijd vergeet en elke keer verrast wordt met mooie nieuwe producten. Daarnaast zijn Tommy en Richard echte schatten! Altijd in voor een praatje, advies of een lekker kopje koffie. Als ik de deur uitloop bedenk ik me, dat de naam THUIS! niet beter bedacht had kunnen worden. Want ik voel me er namelijk ook echt THUIS!

THUIS! bij de buren

Eemplein 16c
Amersfoort
www.thuisbijdeburen.nl

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , . Bookmark de permalink.

About Jelena

Jelena regelt als oprichter van dit blog de communicatie en organisatie. Ze werkt als freelance fotograaf en is mede-eigenaar van the Odd Bunch. Daarnaast heeft ze veel lol in het geven van workshops en biedt ze graag advies aan ondernemers op het gebied van social media.

Comments are closed.