Lifestyle

Villa Marsi – een pareltje in Le Marche!

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Fotobron: Villa Marsi

Ik werd laatst benaderd door ex-Amersfoorter Sandor Marsi. Hij en zijn gezin zijn een paar jaar geleden een groot avontuur aangegaan, namelijk het openen van een agriturismo in Le Marche, Italië. Het leek Sandor leuk als ik zijn verhaal via Kus uit Amersfoort zou delen. Zelf ben ik vorig jaar voor het eerst in het prachtige Le Marche geweest met zijn glooiende heuvels, betoverende zonnebloemvelden, idyllische dorpjes en uiterst vriendelijke bevolking. Ik hoefde dus niet twee keer na te denken om het verhaal van de familie Marsi te vertellen!

Ik bewonder mensen die hun hart volgen en het avontuur aangaan. Zo ook Sandor en zijn gezin. Sandor was als chef-kok werkzaam in de Amersfoortse horeca en zijn vrouw Christa werkte onder andere in de buitendienst van een assurantiekantoor. Als chef-kok maakte Sandor lange dagen. Met de komst van de kinderen begonnen deze werkdagen soms op te breken. Het drukke leven deed ze dromen over een eigen onderneming waarmee ze meer invloed zouden hebben op hun dagindeling.

Dat dit in het buitenland moest zijn was duidelijk. Weg van het gehaaste leven in Nederland waar de agenda centraal staat. Le Marche in Italië was altijd al favoriet bij Sandor en Christa. Dit gebied is nog niet overspoeld door het massa toerisme. Daardoor begeef je je in het echte Italiaanse leven tussen de locals. Hun oog viel al gauw op een prachtig huis middenin de ongerepte natuur die Le Marche rijk is. Hierbij werd hun droom werkelijkheid: Countryhouse Villa Marsi was geboren!

Bij Villa Marsi staat rust, onthaasten en optimaal genieten bovenaan

Als ik beelden van Villa Marsi bekijk, waan ik me even terug in Le Marche. Het mooie zwembad met uitzicht op de glooiende heuvels en de lange eettafel in de tuin doen me denken aan het echte dolce vita gevoel. Dat dolce vita gevoel is ook precies hetgeen Sandor en Christa hun gasten willen laten ervaren. Bij Villa Marsi staat rust, onthaasten en optimaal genieten bovenaan. Met een chef-kok als eigenaar is het natuurlijk ideaal dat je bij Villa Marsi ‘s avonds aan de eettafel kunt aanschuiven. Op het menu staan heerlijke authentieke gerechten met lokale producten. Zie je je hier al zitten met een glaasje Verdicchio (dé witte wijn uit Le Marche) als de schemer valt en de sterren aan de hemel verschijnen? Ikke wel!

Naast heerlijk eten biedt Villa Marsi ook leuke workshops aan. Denk aan een Truffeljacht met kookworkshop of een Culinaire vakantie om je smaakpapillen te strelen. Maar ook aan de sportieve mens is gedacht met een Bootcamp weerbaarheid training of de F**k it yoga week (de naam alleen al nodigt me uit!). En wil je een Italiaanse bruiloft? Ook dat kan bij Villa Marsi! De weddingplanner waar Villa Marsi mee werkt regelt het allemaal voor je zodat je met een gerust hart “Ja, ik wil” kunt zeggen.

Sandor en zijn gezin genieten met volle teugen van hun nieuwe leven in Italië en zijn blij dat ze ooit deze sprong gewaagd hebben. Ik denk dat ik voor de volgende vakantie toch maar weer Le Marche op mijn wensenlijst zet en deze avontuurlijke ex-Amersfoorters ga begroeten. Zet de Verdicchio maar vast koud!

Liefs, Jelena

Speciaal voor Kus-lezers: reserveer nu voor de Meivakantie 2018 (van 28/4 tot 6/5) een heerlijke break bij Villa Marsi met 10% vroegboekkorting!! Vermeld bij je reservering dat je Kus-lezer bent.

Dit artikel is in samenwerking geschreven. Dit verandert echter niks aan mijn mening. Ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben!

Dit bericht is gepost in Lifestyle and tagged , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Jelena

Jelena regelt als oprichter van dit blog de communicatie en organisatie. Ze werkt als freelance fotograaf en is mede-eigenaar van the Odd Bunch. Daarnaast heeft ze veel lol in het geven van workshops en biedt ze graag advies aan ondernemers op het gebied van social media.

Comments are closed.