Beauty

Vorstelijk haar bij Haren Majesteit

Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

Ik ben altijd een beetje wispelturig geweest met mijn haar. Mensen die mij al wat langer kennen, kunnen dit volmondig beamen denk ik. Van bruin naar koperrood, blond naar oranje (ja ik weet het, laten we de foto’s maar achterwege houden), van kort naar lang en van stijl naar permanent. Altijd wilde ik wat anders. Je kan je bedenken dat ik daardoor ook heel wat kappers heb versleten… Maar goed, dat even ter zijde.

Ik had al vaker van Haren Majesteit gehoord: mijn bovenburen komen er trouw en ik had Jill al vaker op Amersfoortse festivals zien staan waar ze de haren van festivalgangers aan het pimpen was. Ook Jelena is hier een vaste klant en super enthousiast. Hoog tijd dat ook ik dus een keer naar Jill ging!
Haren Majesteit is 17 jaar geleden opgericht door Michel. Sinds 4,5 jaar is Jill er bij gekomen en runnen zij samen deze plek in hartje centrum. Ik kom hier regelmatig langs en zie ook vaak mensen die er gewoon gezellig langs gaan voor een praatje of een drankje. Dus toen ik voor het eerst zelf geknipt werd kon ik meteen kennismaken met de ongedwongen sfeer en gezelligheid. Even een lekker bakje koffie, goede muziek en gezellig kletsen. Ondertussen kwam er ook nog iemand binnen die even een likje gel nodig had voor in zijn haar. Geen probleem: hij kreeg wat gel en kon zo met zijn vrienden de stad in. Van dit soort gezelligheid en gastvrijheid word ik blij!

Van dit soort gezelligheid en gastvrijheid word ik blij!

Ik vind het altijd leuk om me te laten verrassen en heb tegen Jill gezegd dat ze zich mocht uitleven op mijn haar, alleen van de lengte wilde ik niet teveel af. Ondertussen hebben we de (soms verschrikkelijke) kapsels uit mijn verleden bekeken en merkte ik aan Jill dat ze je echt een kapsel wil geven dat bij JOU past. Ze kijkt naar wat voor persoon je bent, de vorm van je gezicht en hoe je haar het beste valt. Goed om te weten: bij Haren Majesteit knippen ze eerst je haar voordat ze het wassen. Bij droog haar kun je namelijk zien hoe het in model valt. Wel zo handig! Ik heb zelf heel vol haar. Jill heeft het in veel lagen geknipt om het luchtiger te laten vallen. Ik ben er echt dik tevreden mee! Nu wordt mijn vriend gek van me omdat ik al dagen loop te jubelen dat ik zó blij ben met mijn haar.

Bij Haren Majesteit wordt gewerkt met natuurlijke producten van I.C.O.N. Deze halen echt het beste uit je haar en zijn ook nog eens parabenen- en siliconenvrij. Helemaal Kus-proof dus! Ik heb de India olie meegenomen en ben hier ontzettend blij mee. Het maakt mijn haar super zacht en minder droog en pluizig. Ook ruikt het erg lekker. Ook de volumepoeder werkt fantastisch, Ik heb er nu nog één staan van mijn vorige kapper, maar die maakt mijn haar meer statisch. Dus zodra die op is ga ik direct deze halen.

Jill weet zich ook goed raad met kapsels voor mannen. Mijn vriend moet binnenkort ook weer naar de kapper dus ik ga hem zeker naar Jill sturen. Hij weet het alleen zelf nog niet, hihi!

Haren Majesteit

Lieve Vrouwestraat 27
Amersfoort
http://harenmajesteit.nu/

Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , . Bookmark de permalink.

About Esther

Esther is een echte hotspot girl! Ze woont in het centrum van Amersfoort en gaat er graag op uit voor een koffietje, lunch of etentje. Naast lekker eten en drinken is ze dol op shoppen, series kijken, lezen en heeft ze een passie voor reizen. In het dagelijkse leven werkt ze als sociotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.

Comments are closed.