Beauty

Wapperende wimpers met een wimperlift!

Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.

Fotobron: D’Iva Schoonheidssalon

Ik heb me toch iets leuks ontdekt: de wimperlift! Mijn schoonheidsspecialiste Iva van D’Iva Schoonheidssalon vroeg me of ik deze nieuwe behandeling bij haar in de salon wilde uitproberen. Nou ben ik niet gezegend met een volle rij wimpers, dus daar zei ik natuurlijk geen nee tegen!

Je vraagt je misschien af wat een wimperlift is? Een wimperlift is een behandeling waarbij je eigen wimpers door middel van siliconen pads gelift worden. Hierdoor ontstaat er een mooie krul in je wimpers en worden ze ook iets verlengd. Het resultaat is een open en frisse blik. Dit is dus niet hetzelfde als een wimper permanent waarbij er klemmen en/of rollers worden gebruikt en waarbij de wimpers het risico lopen op breken.

Eigen wimpers en geen nadelige gevolgen? That’s my cup of tea dus! De behandeling bij Iva verliep fijn en vlot. De siliconen pads voelden in het begin wat raar aan, maar niet vervelend of pijnlijk. Al kletsend paste Iva de wimperlift toe. Tot slot werden mijn wimpers geverfd om een nog mooier resultaat te krijgen en tadaaaa, toen ik in de spiegel keek had ik ineens prachtige wimpers met een krul waar mijn wimperkruller echt niet tegenop kan!

Met wapperende wimpers ging ik een klein uurtje later naar huis

Met wapperende wimpers ging ik een klein uurtje later naar huis. Na de behandeling mochten mijn wimpers 24 uur lang niet nat worden. Iets om rekening mee te houden als je een behandeling boekt. Maar na die 24 uur mag je er dus alles mee doen! Mooi, ik nam de proef op de som: mijn waterproof eyeliner ‘s avonds eraf halen? Geen probleem! Mijn wimpers sprongen zonder protest weer in de krul. Uitgebreid douchen? Ook geen probleem. Kunnen ze inderdaad prima tegen. In een warm bad stappen? Ook dat ging goed. De wimperlift zit er nu al bijna twee weken in en ze zijn nog steeds perfect gekruld.

Wat ik een voordeel vind, is dat de wimperlift minimaal 4 tot 6 weken blijft zitten, maar langer komt ook voor. Je hebt er dus echt even geen omkijken naar. Met de vakantie in zicht is dit leuk om te weten! Komt meteen een ander voordeel om de hoek, op de camping zal ik niet rondlopen met een blote billen gezicht! Die extra krul met verf doet zijn werk. En ‘s ochtends ben ik een stuk sneller klaar nu ik de wimperkruller in mijn make-up tas kan laten liggen. Ik hoef door het verven zelfs geen mascara op, maar omdat ik van een beetje drama hou, gooi ik er toch een klein likje mascara overheen. Maar noodzakelijk is het niet.

Ten slotte vond ik het fijn te horen dat de prijs voor deze behandeling erg vriendelijk is. Bij D’Iva kost de behandeling 50,- euro inclusief verven Het is een stuk goedkoper dan valse wimpers en je hebt er veel langer plezier van. Ik ben om!

Wil je een wimperlift uitproberen? Als je nu een behandeling bij D’Iva boekt op de woensdagavond, dan krijg je als Kus-lezer eenmalig 5,- euro korting! Deze actie is geldig t/m 2 augustus, dus wees er snel bij. 

Wil je meer wimperfoto’s zien? Ga dan hier naar het Instagram account van D’Iva!

Dit bericht is gepost in Beauty and tagged , , , , , , . Bookmark de permalink.

About Jelena

Jelena regelt als oprichter van dit blog de communicatie en organisatie. Ze werkt als freelance fotograaf en is mede-eigenaar van the Odd Bunch. Daarnaast heeft ze veel lol in het geven van workshops en biedt ze graag advies aan ondernemers op het gebied van social media.

Comments are closed.